НовиниКриміналЖителя Уманщини затримали за підозрою у розбещенні 8-річної дівчинки

Жителя Уманщини затримали за підозрою у розбещенні 8-річної дівчинки

-

- Advertisment -

Житель Уманського району посадив до власного автомобіля дитину, щоб задовольнити свої сексуальні потреби. Його затримали, повідомили про підозру. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі. Повідомляє Поліція Черкащини

розбещення дитина насильство
2day.kh.ua

26 березня до Уманського районного управління поліції звернулася жителька села на Уманщині. Жінка повідомила, що невідомий чоловік вчинив розпусні дії щодо її доньки.

8-річна дівчинка поверталася додому з магазину. До неї на вулиці під’їхав автомобіль, водій якого запропонував підвезти, на що дитина погодилась.

Дорогою керманич вибрав малолюдне місце та зупинився. Він почав задовольняти сексуальні потреби на очах у дитини, які виражалися в доторканні свого статевого органу та колін потерпілої. Після чого чоловік віддав дівчинці 70 гривень й наказав мовчати. Висадивши малолітню недалеко від дому, водій поїхав у невідомому напрямку. Про те, що сталося, дівчинка розповіла своїй мамі, яка одразу звернулась до поліції.

Працівники поліції встановили марку автомобіля Gelly та його власника. Того ж дня оперативники разом зі слідчими затримали правопорушника в Умані. Ним виявився  раніше судимий 31-річний місцевий житель. У скоєному він зізнався.

За повідомленням прокуратури, поки що сторона обвинувачення готує клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою.

За процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури затриманому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному загрожує позбавлення волі до 8 років. Слідство триває.

Читайте також:

На Черкащині спалювача очерету помітили за допомогою квадрокоптера 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x