НовиниКриміналЖительку Черкас засудили за підтримку в «ТікТок» збройної агресії...

Жительку Черкас засудили за підтримку в «ТікТок» збройної агресії росії

-

- Advertisment -

У місті Черкаси відбувся суд над місцевою жителькою, яка розміщувала в соцмережі публічні коментарі на підтримку військової агресії росії. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

тік ток соцмережі Черкаською обласною прокуратурою доведено в суді винуватість жительки міста Черкаси у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 436-2, ч. 2 ст. 109 КК України.

56-річна черкащанка в соціальній Інтернет-мережі «TikTok» розміщувала коментарі, які містили заклики до насильницької зміни або захоплення державної влади.

Крім того, вказана особа, публічно виправдовувала збройну агресію російської федерації проти України. Переконувала, що в Україні з 2014 року триває внутрішній громадянський конфлікт. Окрім того, прославляла і підтримувала незаконні збройні формування.

Обвинувачена свою провину визнала повністю і щиро покаялася. Соснівський районний суд м. Черкаси останню визнав її винною призначив остаточне покарання у виді 4 років позбавлення волі без конфіскації майна та з іспитовим терміном 3 роки.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Як повідомляла раніше vikka.ua,

у Черкасах засудили шахраїв: сплатять штраф в 500 тис. грн.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x