додому Новини Кримінал Жителька Корсунь-Шевченківського отримала підозру за спробу дати поліції хабар

Жителька Корсунь-Шевченківського отримала підозру за спробу дати поліції хабар

0

Жінка намагалася підкупити керівника одного з відділів поліції Черкащини, щоб повернути авто, яке вилучили у нетверезого водія. Про це повідомляє Сектор комунікації ГУ НП в Черкаській області.

Вона пропонувала неправомірну вигоду в розмірі 500 доларів США. 13 квітня жительку Корсунь-Шевченківського затримали правоохоронці.

Жінка пропонувала неправомірну вигоду керівнику одного з відділів поліції за те, щоб повернули їй транспортний засіб, який вилучили у чоловіка через керування ним у стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль після складання адміністративних матеріалів на порушника, був поміщений на арештмайданчик.

Після передачі грошей 36-річну жінку затримали у процесуальному порядку, відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 369 Кримінального кодексу України (Надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище). Наразі вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу.

Корсунчанці загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої. Слідство триває.

Як повідомляла раніше vikka.ua, кривава драма в Смілі: жінку вдарили ножем, а тіло скинули в погріб

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version