НовиниПолітика«Жителі ОСББ - повноцінні господарі своєї території»: «вільнодемократівці» підтримують...

«Жителі ОСББ – повноцінні господарі своєї території»: «вільнодемократівці» підтримують мешканців багатоповерхівок *

-

- Advertisment -

Представники Партії вільних демократів завітали на зустріч у дворі за адресою Смілянська, 2. Це багатоквартирний будинок у центрі міста, мешканці вже давно створили там ОСББ, встановили ІТП, слідкують за витрачанням коштів та турбуються за свій дім та двір.

Про це повідомляє пресслужба Партії.

Незважаючи на це, мешканці будинку мають низку неврегульованих питань: через двір постійно проходять сотні людей, молодь гуляє щоночі, шум, вантажівки до закладів проїздять територією, розвантажуються всередині двору, розбивають дорогу.

Жителі будинку незадоволені такою ситуацією і не знають, як вирішити проблему. Тому звернулися за порадою до «вільнодемократівців».

Лідер Партії вільних демократів Олександр Згіблов наголосив, що мешканці будинку насамперед мають потурбуватися про те, аби оформити землю під будинком та двором у власність. Тоді вони стануть повноцінними господарями і зможуть перекрити в’їзд, поставити в разі необхідності паркан чи ворота.

«Ви не можете просто заборонити людям ходити чи їздити цим двором. Єдиний спосіб вирішити вашу проблему – загородили територію, але вона має бути у вашій власності. Усе має бути виконано за законом. Наша політична сила підтримує відповідальних власників, які створили ОСББ, і будемо робити все можливе, аби допомагати оформити землю. Черкаси – єдине місто в Україні, де передають землю у власність громаді. Ви маєте цією можливістю скористатися», – наголосив депутат.

За словами Олександра Згіблова, низка черкаських будинків за підтримки Вільних демократів уже стали власниками прибудинкової земельної ділянки.

Кандидати по округу також пообіцяли долучитися до встановлення воріт для огородження території двору, домовилися одразу виконати одне з важливих прохань мешканців – відновити дитячий майданчик.

Як повідомляв сайт vikka.ua, жителям Черкас представили команду «Вільних демократів» від третього округу*

*Іміджева інформація

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x