НовиниЖителі Чорнобаю вимагають від міліції розслідування "віконної" афери (ВІДЕО)

Жителі Чорнобаю вимагають від міліції розслідування "віконної" афери (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У вихідні кілька жителів смт Чорнобай разом з лідером профспілки "Трудова солідарність" на Черкащині Анатолієм Муравйом пікетували будівлю обласного управління УМВС з вимогою розслідувати діяльність "віконних" аферистів. Пікет був нетривалим, оскільки до людей одразу ж вийшов начальник УМВС у Черкаській області Владислав Пустовар, повідомляє "Кропива".

Жителі Чорнобаю приїхали до обласного центру вимагати справедливого розслідування діяльності так званих "віконних" аферистів, оскільки в їхньому містечку міліція на заяви та звернення не реагує. З’ясувалося, що від "віконної" афери постраждали не лише в Чорнобаї.

– Десятки жителів Черкащини стали жертвами "віконних" аферистів. Представники компанії "ІМЕКС-2" їздили по селах області та пропонували встановити пластикові вікна у кредит. Позику можна було оформити просто на подвір’ї – разом із горе-підприємцями був представник OTP Bank. Та після підписання кредитних договорів "підприємці" зникли у невідомому напрямку. Люди залишилися без вікон та з великими боргами – середня сума позики близько 10000 гривень. Лише членів нашої профспілки шахраї обманули на суму близько 40000 гривень. Спроби зв’язатися із компанією "ІМЕКС-2" нічого не дали: телефони не відповідають, а зі вказаної адреси аферисти давно з’їхали. Представники банку нас просто ігнорують. Ми зверталися до міліції та отримали відписку: мовляв, було проведено розслідування та не виявлено складу злочину. Договори укладено ще у лютому, а обіцяних вікон та дверей люди не отримали, – розповів представник профспілки "Трудова солідарність" у Черкаській області Анатолій Мурав’я.

Начальник обласного управління МВС Владислав Пустовар повідомив, що по факту діяльності "віконних шахраїв" відкрито кримінальне провадження та висловив здивування небажанням працівників Чорнобаївського РВ УМВС реагувати на заяви потерпілих. Він пообіцяв в найкоротші строки провести службову перевірку по цьому факту. Також він розповів, що справа "віконних шахраїв" розслідується, а за встановленими 17 епізодами в різних районах сума збитків становить 200 тис. грн.

 

Після спілкування з Владиславом Пустоваром люди були запрошені до громадської приймальні, де з ними зустрівся заступник начальника Анатолій Кожуківський. Він запевнив жителів Чорнобаю, що вони відразу матимуть можливість надати всі свідчення слідчому, який веде справу, та будуть визнані потерпілими.

Представник профспілки висловив задоволення конструктивною позицією правоохоронців, повідомив, що відповіді на свої запитання почули, тепер будуть контролювати їхнє виконання.

Дивіться також сюжет ВІККА-НОВИН.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Електромонтерів, барист, водіїв та візажистів зібрала виставка «Профтехосвіта Черкащини-2024» (ВІДЕО)

У Черкасах відбулася обласна виставка педагогічних технологій «Профтехосвіта Черкащини-2024». Відвідувачі виставки могли дізнатися більше про виробничі та робочі професії....

У Черкасах ліквідовують ями та вибоїни на дорогах

Черкаські комунальники ліквідовують ями та вибоїни, які утворилися на дорогах міста протягом зими. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міськради. Аварійно-ямковий...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x