додому Новини Кримінал Житель Золотоніщини зберігав удома 10 кілограмів наркотиків і патрони

Житель Золотоніщини зберігав удома 10 кілограмів наркотиків і патрони

0
патрони боєприпаси
focus.ua

У Золотоніському районі вдома у місцевого жителя виявили наркотики та боєприпаси. Правопорушника затримано та повідомлено про підозру, повідомляє Черкаська обласна прокуратура.

патрони боєприпаси
focus.ua

Відкрите кримінальне провадження щодо 51-річного жителя одного із сіл Золотоніського району. Його підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 (носіння, зберігання, придбання бойових припасів без передбаченого законом дозволу) та ч. 3 ст. 309 (незаконне придбання, зберігання  наркотичних засобів без мети збуту в особливо великих розмірах) КК України.

Під час обшуку його домоволодіння виявлено та вилучено 150 патронів, які є боєприпасами до нарізної вогнепальної зброї, а також наркотичні засоби загальною вагою понад 10 кг.

Правопорушника затримано та повідомлено про підозру.

Довідково: Зберігання, придбання бойових припасів без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі від трьох до семи років.

Незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту в особливо великих розмірах карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Як повідомляла раніше vikka.ua,

Дві вантажівки та два легковики: за фактом автотрощі біля Умані відкрили кримінальне провадження

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version