НовиниКриміналЖитель Сміли жорстоко побив дворічного сина

Житель Сміли жорстоко побив дворічного сина

-

- Advertisment -

У місті Сміла, що на Черкащині, стало відомо про побиття дворічної дитини. Жінка повідомила на гарячу лінію «швидкої допомоги», що п’яний батько побив дворічну дитину. Хлопчика госпіталізували з численними травмами. Повідомляє Ірина Назарок, речниця Центру екстреної медицини в Черкаській області.

дитина насильство
gk-press.if.ua

Виклик у диспетчерську екстренки надійшов учора о 20:59. Мати повідомила, що батько побив дитину. До місця події терміново виїхала бригада швидкої, за 4 хвилини медики вже прибули на вулицю Небесної Сотні.

У квартирі перебували троє малолітніх дітей, батько з явними ознаками алкогольного сп’яніння і мати. Найстарша дитина лежала на ліжку і не реагувала на дотики при огляді медиками. Поліція вже була на місці події.

«Батько нічого пояснювати не захотів. Мати, наскільки ми бачили, достатньої уваги до дитини не проявляла. Хлопчик тихенько лежав на ліжку, заляканий. На обличчі сліди крові, величезна гематома, око набрякло і не розплющується. При огляді на тілі були виявлені застарілі синці. На питання мої звуків ніяких не видає, киває лиш, що боляче. Ми його в ковдру загорнули. Він же малесенький, взяв, пригорнув та й поніс. Вже як забрали його в автівку швидкої – дав оглянути око. В лікарню так і їхали: я тримав побитого хлопчика, він притулився та так всю дорогу і мовчав. Колега тримав на руках іншу дитину, а мати тримала найменшу. Бо там їх залишати не можна було». – розповідає фельдшер Олександр.

Маленького пацієнта доправили до Смілянської міської лікарні. Згодом транспортували до Черкаської обласної дитячої лікарні. Попередньо у хлопчика виявили підозру на перелом кісток носа, закриту черепно-мозкову травму та, ймовірно, струс головного мозку.

Читайте також:

На Черкащині від ракет постраждали сотні об’єктів – Табурець

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x