додому Новини Кримінал Житель Сміли зберігав удома набої і майже 3 кг наркотиків

Житель Сміли зберігав удома набої і майже 3 кг наркотиків

0
наркотики

Поліція виявила в смілянина наркотики та боєприпаси. Розслідують кримінальне провадження. Про це інформують у ГУНП в Черкаській області.

У поліцію повідомили, що 41-річний смілянин зберігає в себе вдома наркотичні речовини й боєприпаси. Інформацію підтвердили.

наркотики

Під час обшуку у чоловіка вилучили речовину рослинного походження вагою близько 2,8 кг, а також 80 набоїв калібру 5,6 мм. Речові докази вилучено та направлено на проведення відповідних експертиз.

Відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

наркотики

Крім того, чоловіку вже було вручено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Смілянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідство триває.

наркотики

наркотики

Читайте також: У Черкасах перевіряли умови проживання дітей, а знайшли наркотики.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version