НовиниЧеркащинаЖіночі викрутаси: у Черкасах жінки відзначили 8 березня перегонами...

Жіночі викрутаси: у Черкасах жінки відзначили 8 березня перегонами на власних авто (ФОТО)

-

- Advertisment -

Сміливі, сильні та незалежні. 8 березня черкащанки відзначили перегонами на власних автівках. Про водійський стаж та емоції жіночих перегонів дізнавався кореспондент vikka.ua.

Жіночі змагання в місті Черкаси проходять вже втретє. Цього разу жінки змагалися у двох заїздах. Серед випробувань було паралельне паркування, заїзд в уявний гараж, біатлон та проїзд між фішками з елементами слалому.

Із тридцяти зареєстрованих, участь у змаганнях взяло дев'ятнадцять жінок різного віку та водійського стажу. Найбільший водійський стаж серед учасників – 16 років, а найменший – 4 роки.

Тетяна Пономар уперше бере участь у подібних змаганнях. Жінка каже, що це дуже цікаво та захоплююче, та на саме цих перегонах зупинятися не збирається. 

"Вперше збила кілька фішок, уже потім зробила роботу над помилками і вдруге приїхала без збитих кеглів, – розповідає жінка. – Головне не перемога, а можливість виявити свої слабкі сторони та знати, над чим надалі працювати.

Тетяна має автівку-позашляховик, тому виконати надтонкі елементи їй було непросто.

"Коли машина маленька, то їм набагато простіше, вони мають більше місця для маневру. Я ж маю високу машину і мені було трішки складніше, – каже вона. – Провести міжнародний день жінок не за святковим столом, а таким більш оригінальним способом набагато приємніше".

Організатор змагань, керівник автоклубу "Черкаси" Андрій Яроменко каже, що цьогоріч жіночі змагання особливі, до звичайних перегонів із елементами слалому додали ще й біатлон.

"Ми щоразу намагаємося придумувати щось нове. Цього року "фішкою" наших змагань став біатлон, – пояснює Андрій. – Ці елементи, які виконують сьогодні жінки, є звичайними для щоденного водійського користування".

Головний подарунок, який отримають жінки за участь у автоперегонах, – це гарний настрій. Також є подарунки від спонсорів цього заходу. 

Марина Крило вже вдруге виграє конкурс жіночих перегонів. Жінка має водійський стаж десять років. Каже, цьогоріч очікувала більш складних фігур. 

"Коли проїхалася, зрозуміла, що це також досить складна фігура. Відразу здається, що це досить легко, а коли сідаєш за кермо, розумієш, що це не так і просто. Також погодні умови в певній мірі впливали на результат, – ділиться Марина. – Кожен день потрібно їздити, щоб орієнтуватися в тій чи іншй ситуації". 

Дівчина має один автомобіль на двох із сестрою. Каже, що жінок завжди недооцінюють як водіїв. 

"Багато дівчат досить класно водять, майстерніше та обережніше, ніж деякі чоловіки", – каже Марина.

За результатами змагань перше місце зайняла Марина Крило (1,03), друге і третє місця здобули Анна Рогожан і Наталія Шевченко (1,17).

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка створює портрети із кави.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x