НовиниЧеркащинаЖіноче обличчя української армії (ФОТО)

Жіноче обличчя української армії (ФОТО)

-

- Advertisment -

Жінки не бояться йти на фронт, брати до рук зброю. Звична справа, коли вони йдуть на польові кухні чи стають військовими медиками. Показати жіноче обличчя та красу української армії вирішило видання "Вичерпно".

Прекрасна половина людства вже давно підкорила для себе зовсім не легкі професії. Жінки йдуть у чоловічі колективи, виконуючи там звичну для них роботу – тільки з присмаком дисципліни та субординації.

З нагоди Дня Захисника України та Дня українського козацтва журналісти підготували фоторепортаж з життєвими історіями шістьох прекрасних черкащанок, які обрали собі нелегку службу в армії.

Старший солдат, бухгалтер фінансово-економічної служби військової частини А1708 (Черкаський автомобільний батальйон, створений у третю хвилю мобілізації) Дар’я Титаренко у батальйоні служить з 2015 року. Жінка вважає, що її вміння і знання можуть бути корисні в армії. Після завершення військових дій планує продовжувати службу в армії.

Тетяна Савочкіна, старший солдат, бухгалтер фінансово-економічної служби військової частини А1708. В армії вже два роки. Прийшла в батальйон підтримати свого чоловіка, який там служить з 2014 року. Це було їх спільне рішення. Жінка говорить, що в роботі в чоловічому колективі є своя специфіка, але до всього можна призвичаїтися, якщо мати бажання.

Молодший лейтенант, начальник фінансової служби військової частини А1708 Ірина Черненко прийшла до батальйону в серпні 2015 року. Жінка зізнається, що це не перша військова частина, в якій вона служить, тож до чоловічого колективу звикла і готова надалі продовжувати службу.

Аліна Гаврищук, старший солдат, старший радіотелефоніст радіостанції військової частини А1708. Дівчина вирішила продовжити сімейну династію, хоче, щоб батьки нею пишалися. Вважає, що на сьогоднішній день носити форму, в тому числі й жінкам, це престижно. Переконана, якщо жінки обрали військову професію, то мають бути готові до всіх її тягот.

Старший солдат, бухгалтер фінансово-економічної служби військової частини А1708 Марина Пилипенко. Вона підписала контракт 27 вересня 2016 року, її чоловік також військовий. Зізнається, що з усіма чоловіками−службовцями вдається легко знайти спільну мову.

Ольга Заєць, старший солдат, діловод штабу військової частини А1708. Пані Ольга у Збройних силах України з жовтня 2016 року. Говорить, що прийшла, щоб бути корисною державі і захищати її так, як може та вміє.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у художньому музеї відкрили виставку-конкурс малюнків дітей черкаських натовців.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x