додому Новини Черкащина Жінка, яку розшукували в Золотоноші, розповіла, що з нею сталося

Жінка, яку розшукували в Золотоноші, розповіла, що з нею сталося

0

У понеділок 3 вересня житель Золотоноші Станіслав Новик оприлюднив у Facebook інформацію про зникнення напередодні своєї жінки, Ніни Новик. Ця новина набула моментального розголосу у місцевих та обласних ЗМІ, проте вже за кілька годин жінка знайшлась.

Що сталося із черкащанкою, з’ясувало "Златокрай онлайн". У поліції повідомили, що ніякого звернення від Станіслава зафіксовано не було.

За словами самої Ніни Новик, того вечора вона вийшла зустріти чоловіка з роботи. Жінка перенесла дві операції, тому часом відчуває слабкість і втому. Другого вересня, щойно вона вийшла на вулицю, в неї потемніло в очах. Мати двох дітей присіла, взявшись за опору.

"Мені стало зле, ніде нікого немає, в очах зарябіло й все – більше не пам'ятаю. Отямилась десь недалеко від села Нова Дмитрівка. Коли і як туди йшла – незрозуміло. Проспала під деревом, додому повернулася близько 15-ої 3-го вересня. Шкода родини – чоловік і діти шукали мене всю ніч, перелякалися, – розповідає жінка. – Дві ночі до цього не спала – дітей готувала до 1 Вересня і, мабуть, організм не витримав. Спасибі всім, хто переймався за мене".

Як повідомляв сайт vikka.ua, чоловік, якого розшукували на Черкащині рідні, знайшовся.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version