додому Новини Черкащина Згорілий розважальний заклад у Золотоноші оштрафували на понад 200 тисяч гривень

Згорілий розважальний заклад у Золотоноші оштрафували на понад 200 тисяч гривень

0

Управління Держпраці у Черкаській області застосувало фінансові санкції щодо товариства з обмеженою відповідальністю, що веде діяльність у сфері грального бізнесу і розповсюдження лотерей. Штраф накладено за результатами виїзного інспекційного відвідування у м. Золотоноша. Про це інформує прес-служба управління.

Проведене інспекторами праці Управління інспекційне відвідування роботодавця показало, що з двома працівниками товариства укладено цивільно-правові договори, що мають ознаки трудових.

За фактичний допуск працівників до роботи без укладення трудових договорів та без повідомлення територіального органу Державної фіскальної служби роботодавцю доведеться сплатити штраф у розмірі 30 мінімальних заробітних плат (111 690 гривень) за кожного працівника, щодо якого скоєно порушення.

Нагадаємо, зранку 11 травня у Золотоноші невідомі кинули "коктейль Молотова" у зал ігрових автоматів. Загорання перейшло на розташовані поряд приміщення: музичну школу та два магазини. Є загиблий, та постраждалі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, двох посадовців на Черкащині оштрафували через несвоєчасно подані декларації.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version