НовиниЧеркащинаНа Черкащині зростає кількість інфікувань кононавірусом

На Черкащині зростає кількість інфікувань кононавірусом

-

- Advertisment -

Із 12 січня в Черкаській області зафіксували зростання кількості інфікувань на COVID-19. Про це повідомила головна санітарна лікарка Черкащини Людмила Кравченко.

Спад захворюваності на коронавірус фіксували з 15 грудня. Проте у порівнянні з минулим тижнем показник збільшився на 8,2%.

Найбільше підтверджених випадків COVID-19 зареєстровано у віковій групі 40-59 років. Жінки хворіють частіше за чоловіків – 60 та 40% відповідно. Найменша кількість захворювань серед дітей – 5,4%.

В області найбільше хворіють на коронавірус у Черкаському районі. З початку року тут зафіксували 961 випадок. У Звенигородському районі хворіла на коронавірус 201 людина, в Уманському – 184, Золотоніському – 129.

Діагноз COVID-19 лабораторно підтверджений у 131 тисячі жителів – це 11% від загальної кількості населення області. Усього інфікувалися коронавірусом в області 5 246 медиків.

За весь час поширення епідемії від ускладнень коронавірусної інфекції померло 2 693 хворих. Найчастіше помирають люди 60-79 років.

Людмила Кравченко нагадала, що, за інформацією Міністерства охорони здоров’я, серед госпіталізованих в Україні 95% – невакциновані люди.

Читайте також: Штам «Омікрон» майже втричі заразніший за «Дельту».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x