НовиниЧеркащинаЗбірні України та Франції зіграють у Черкасах у баскетбол

Збірні України та Франції зіграють у Черкасах у баскетбол

-

- Advertisment -

Молодіжна збірна України продовжує підготовку до чемпіонату Європи, який у середині липня відбудеться на Кріті. Весь етап підготовки, за винятком міжнародних турнірів, збірна проводить у Черкасах. Про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Знаковою подією для черкаських уболівальників буде найближчий баскетбольний вікенд (17–18 червня). Черкаський ПС "Будівельник" прийме два контрольні матчі молодіжної збірної України проти команди Франції U19.

Минулого літа молодіжна збірна України теж проводила у Черкасах два контрольні матчі перед чемпіонатом Європи. Тоді українці зіграли 1:1 проти білоруських однолітків.

Для команди Максима Міхельсона ці матчі стануть першими контрольними поєдинками у підготовці до чемпіонату Європи. Після цього українці зіграють на турнірах у Франції та Італії і вирушать до Греції на головний турнір літа. У той же час доволі сильна збірна Франції серед дев'ятнадцятирічних готується до чемпіонату світу.

Нагадаємо, що у складі молодіжної збірної наразі працюють чотири вихованці "Черкаських Мавп". Поряд з молодими гравцями основної команди "Мавп" Дмитром Скапінцевим та Іваном Ткаченком у черкаських уболівальників буде нагода побачити в грі Святослава Михайлюка, який ще протягом одного сезону виступатиме в NCAA. А також бігмена – Іллю Антоненка, який продовжує свою кар'єру в Штатах.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" залишив капітан команди Андрій Кальніченко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x