НовиниЧеркащинаЗбірна України зіграє в Черкасах останній товариський баскетбольний матч

Збірна України зіграє в Черкасах останній товариський баскетбольний матч

-

- Advertisment -

Молодіжна збірна цієї неділі 9 липня проведе ще одну товариську зустріч. О 14.30 Україна U-20 зустрінеться з командою "Планета Баскетбол". Про це йдеться на сайті БК "Черкаські Мавпи".

Підготовка до чемпіонату Європи завершується. Втім, за цей час збірна зіграє ще один матч. Тренерський штаб планував провести ігри зі збірними Грузії або Білорусі. Втім, не склалося. На заміну їм прийшла цікава українська команда – "Планета Баскетбол".

Колектив нині бере участь у аматорському чемпіонаті в Києві, Кубок Корбана. Попри аматорський статус, у складі команди чимало відомих гравців Суперліги – Павло Крутоус, Богдан Байда, Анатолій Челнов, Станіслав Овдєєнко та інші. Найкращий склад цієї команди поміряється силами з молодіжною збірною України.

"Ми планували перед чемпіонатом зіграти кілька матчів із другою збірною Грузії. Але, на жаль, у них не вийшло приїхати. Така ж сама ситуація із білорусами, які у ці терміни не зуміли з нами зіграти. Тому ми організуємо таку експериментальну товариську гру, – повідомив головний тренер збірної України U-20 Максим Міхельсон. – Зіграємо зі збірною Суперліги, у складі цієї команди чимало гравців із гучними іменами. Ми домовилися, що вони зберуть найкращих гравців, аби допомогти нам у підготовці".

Матч збірної України та "Планети Баскетбол" стартує у неділю о 14.30. Вхід вільний.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" в складі української молодіжки провели збори в Італії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x