НовиниЧеркащинаЗбірна України з кіокушин карате поповниться спортсменами із Золотоноші...

Збірна України з кіокушин карате поповниться спортсменами із Золотоноші (ФОТО)

-

- Advertisment -

16 лютого у Полтаві відбувся Кубок України з кіокушин карате. У змаганнях взяли участь понад 600 спортсменів з усієї країни. Золотоношу представляли семеро каратистів. За підсумками, юні золотонісці не лишились осторонь нагород, посівши призові місця. Про це пише сайт "Золотоноша".

Артур Папоян, провівши серію поєдинків, нокаутував одного суперника, без проблем переміг другого, а у вирішальній зустрічі за рішенням суддів програв більш сильному опоненту із Херсона з рахунком 2-1. Посів третє місце, вкотре підтвердивши, що знаходиться в когорті лідерів у цій ваговій категорії.

Справжній фурор продемонстрував Костянтин Озірський. Із чотирьох боїв хлопець завершив нокаутом три. Останній поєдинок – знову із херсонським опонентом. Цей бій, до речі, став однією із прикрас турніру: сила, швидкість, техніка та контроль ситуації привернули увагу не лише глядачів, але й головного тренера збірної України Сергія Всеволодова. Досвіду ще можна й треба набиратись, тому Костянтин посів в результаті другу позицію.

За крок від п’єдесталу лишились двоє інших золотоніських спортсменів. У важких боях четверті сходинки посіли Віталій Сушко та Богдан Свинчук. Обидва під час турнірної дистанції мають у здобутку по одному нокауту.

За результатами Кубку України головний тренер збірної України вирішив включити до її лав трьох юних каратистів із Золотоноші: 22-24 березня у Іспанії відбудеться чемпіонат Європи з кіокушин карате. За словами керівника золотоніської команди Олексія Дробязка, це – великий прорив та визнання зусиль колективу і, звісно ж, загальний успіх.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський гімназист здобув золото турніру з боксу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець убив сусіда ударом кулака в голову

Чоловіка з Черкас будуть судити за тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті сусіда. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

У двох громадах Черкащини питна вода не відповідає нормам

У двох територіальних громадах у Черкаській області питна вода не відповідала нормам за мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками. Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x