НовиниЧеркащинаЗбили дитину, в’їхали у стовп, злетіли у кювет: 9...

Збили дитину, в’їхали у стовп, злетіли у кювет: 9 травня на Черкащині “швидка” виїжджала на 7 аварій

-

- Advertisment -

9 травня медики екстренки виїжджали надавати допомогу постраждалим у 7-ми аваріях на Черкащині.

Серед постраждалих – чотирирічна дитина та 70-річний чоловік. Про це інформує речниця Обласного центру екстреної допомоги Ірина Назарок.

О 10:36 надійшов виклик, що у селі Кичинці, що у Корсунь-Шевченківському районі, дитина втрапила під колеса автомобіля. Після огляду медики доправили 4-річну дитину до Корсунь-Шевченківської ЦРЛ зі закритою черепно-мозковою травмою та поверхневою травмою голови.

Близько 12-ї години поблизу села Тимченки, що на Чорнобаївщині, автомобіль злетів у кювет. Медики швидкої надавали допомогу 70-річному водію. Його зі закритою черепно-мозковою травмою та рваною раною повіки доправили до Чорнобаївської багатопрофільної лікарні.

Близько 14-ї години у Черкасах по вулиці Небесної Сотні зіштовхнулися автомобіль та мотоцикл. Допомоги медиків потребував 39-річний чоловік. Його із травмою ноги доправили до Третьої Черкаської міської лікарні.

О 16:17 надійшов виклик, що у Золотоноші про вулиці Монастирській, біля кладовища, автомобіль в’їхав у стовп. 30-річний водій з травмою голови від госпіталізації відмовився. Але вже близько 19-ї години надійшов ще один виклик, що на цій же вулиці ще один автомобіль в’їхав у стовп і постраждало четверо осіб. До місця пригоди виїхали дві бригади екстренки. Але, як з’ясувалось, це просто друзі водія прийшли оглянути автомобіль.

Опів на шосту вечора надійшов виклик, що на трасі Київ-Одеса, неподалік Тихого Хутора, автомобіль злетів у кювет. Медики екстренки надали допомогу двом пацієнтам 23-х та 40-ка років. Обох із закритими черепно-мозковими травмами та забоями доправили до Жашківської ЦРЛ.

О 18:15 швидку викликали до чоловіка, що упав з мотоцикла у селі Березівка, Маньківського району. Але 25-річний пацієнт з поверхневою травмою голови від госпіталізації відмовився.

О 22:17 диспетчер прийняла виклик, що на дорозі Орловець-Балаклея автівка злетіла в кювет і пацієнта затисло в автомобілі. На місці медики надавали допомогу 69-річному чоловіку, у якого була гостра реакція на стрес.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах збили мотоцикліста.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Тальнівська громада втратила на війні захисника

На російсько-український війні загинув Ковалець Володимир Вікторович. Про це повідомляє пресслужба Тальнівської міської тергромади. Чоловік загинув на Донеччині біля населеного...

У Черкасах хочуть списати альтанку «Автобус»: прогнила підлога

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус». Проект рішення Черкаської міської ради розміщено на сайті ЧМР. Унікальну альтанку...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x