додому Новини Заяву на одруження відтепер можна подати онлайн

Заяву на одруження відтепер можна подати онлайн

0

Черкащани відтепер можуть подати заяву на реєстрацію шлюбу через мережу Інтернет.

Як повідомили vikka.ua  у прес-службі Черкаської ОДА, таке нововведення запроваджено із липня 2015 року відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 червня 2015 року № 669-р "Про реалізацію пілотного проекту у сфері державної реєстрації актів цивільного стану".

"Проект надає можливість громадянам подати необхідні заяви про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також отримати консультацію в режимі он-лайн через веб-портал "Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану", який розміщено на головній сторінці сайту Міністерства юстиції України", – зауважує начальник Управління державної реєстрації в Черкаській області Нона Корж.

На сьогодні до зазначеного проекту залучено 107 відділів державної реєстрації актів цивільного стану по всій території України. У Черкаській області діють два найбільші відділи державної реєстрації актів цивільного стану Черкаської області – відділ державної реєстрації актів цивільного стану по місту Умані та відділ державної реєстрації актів цивільного стану по місту Черкаси.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version