додому Новини Безпека Заховав у кишеню: у Черкасах чоловік намагався вкрасти з магазину павербанк

Заховав у кишеню: у Черкасах чоловік намагався вкрасти з магазину павербанк

0

У Черкасах поліція охорони затримала місцевого мешканця, який хотів вкрасти з магазину павербанк. Про це інформує пресслужба Управління поліції в Черкаській області.

Правоохоронці отримали повідомлення про те, що в магазині на вулиці Припортовій здійснено крадіжку. На адресу негайно виїхала група реагування поліції охорони.

На місці до наряду реагування звернувся працівник маркету та вказав на чоловіка, який намагався у кишені верхнього одягу винести за межі каси неоплачений повербанк вартістю майже 1000 грн. Втім, дії відвідувача зафіксували камери відеоспостереження.

Під час перевірки поліцейські встановили особу правопорушника. Ним виявився 49-річний місцевий мешканець, раніше неодноразово судимий за крадіжки.

Незважаючи на спроби вчинити опір, правоохоронці затримали зловмисника та передали його слідчо-оперативній групі Черкаського районного управління поліції.

 

Читайте також:

Золотонісець Максим Данчишен отримав почесний нагрудний знак «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного.

 

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version