НовиниЧеркасиЗахисник «Черкаських Мавп» провів тренування для дівчат-баскетболісток

Захисник «Черкаських Мавп» провів тренування для дівчат-баскетболісток

-

- Advertisment -

Попри завершення сезону Суперліги, гравець «Черкаських Мавп» Олег Бондаренко завітав до команд дівчат баскетбольної школи Михайла Бродського. Протягом двох годин молодий баскетболіст основної команди навчав гравчинь «Венето-Черкаси» тонкощам баскетболу та й сам потренувався.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Сезон Суперліги для «Черкаських Мавп» завершено, ще раніше свої чемпіонати завершили «Венето-Черкаси-06 та -07». Попри завершення офіційних виступів, наші команди продовжують роботу. Вчора, 25 травня, дівчата провели незвичне тренування. Разом з обома командами працював Олег Бондаренко. Захисник «Мавп» віддався на всі 100 на цьому тренуванні. Повноцінна розминка зі скакалкою, віджиманнями та іншими фізичними вправами. Далі Олег запропонував дівчатам комплекс вправ на покращення свого технічного арсеналу, дриблінгу, ведення м’яча та інших компонентів.

«Враження лише позитивні, коли до нас приходять гравці Суперліги. Дівчата працюють із подвійним налаштуванням, ретельно виконують усі вправи, отримують багато нової інформації. Ми завершили сезон достатньо давно і весь цей час продовжували працювати, ми – тренери, вже не знали, що робити, як увиразнити їхні тренування. Я потелефонувала Максиму Міхельсону й запитала, чи можуть прийти хлопці на тренування, він одразу відкликнувся і до нас прийшов Олег. Дуже продуктивна робота, дівчата дізналися купу нової інформації, це безперечно піде їм на користь», – говорить Наталія Євтушевська, тренерка «Венето-Черкаси-07».

Олег Бондаренко разом з юними баскетболістками виконував усі вправи на рівних, а також постійно підказував, що і як краще виконувати, підбадьорював своїх партнерок. Також баскетболіст Суперліги дав низку практичних порад, як покращити свій кидок, як краще захищатися в тій чи тій ситуації, як правильно займати позицію.

«Дуже раді, що Олег прийшов до нас. Він показав нам багато нового. Працював із нами в кожній вправі, дуже відкритий і хороший баскетболіст. Мені потрібно покращувати свою гру у низці моментів і Олег дав нам багато порад», – ділиться враженнями Каріна Шевцова, гравчиня «Венето-Черкаси-07».

Сам Олег Бондаренко не чекав, що дівчата баскетбольної школи «Черкаських Мавп» будуть настільки якісно підготовленими. Баскетболіст був позитивно враженим.

Нагадаємо, що триває набір дівчат до команд «Венето-Черкаси»! Керує процесом неодноразова призерка чемпіонату України – Олена Фатнєва. Деталі за телефоном – 098 395 58 02. Заняття стартують вже у червні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський легкоатлет став чемпіоном України.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x