НовиниЧеркащина"Завжди легко кивати на попередників", – Маліщук про невстановлені...

"Завжди легко кивати на попередників", – Маліщук про невстановлені камери в Черкасах (ФОТО)

-

- Advertisment -

Днями заступник міського голови Юрій Ботнар звинуватив очільницю департаменту оргзабезпечення Лілію Маліщук у відсутності відеокамер у Черкасах. У розмові із журналістами чиновниця розповіла, що та хто й досі заважає запрацювати програмі "Безпечне місто", передає кореспондент vikka.ua.

"Завжди легко кивати на попередників. Департамент оргзабезпечення щороку подавав до проекту про міський бюджет і соціально-економічного розвитку значні суми на придбання камер, їхнє встановлення, виготовлення проектно-кошторисної документації, обслуговування та підключення Інтернету і електроенергії. І ніколи депутатський корпус не підтримував ці пропозиції", – зауважує Лілія Маліщук.

Вона пригадує, як вкінці 2016 року департамент придбав камери на встановлення, виготовив проектно-кошторисну документацію, але через проблеми в "Черкасиобленерго" протягом року не надавався дозвіл підключення електричної частини на ці камери. Опісля ж – депутатський корпус традиційно не виділив на це коштів.

"6 травня, на засіданні громадської ради, депутат Олександр Згіблов розповів правду. Двічі підходили до міського голови і депутатів щодо програми "Безпечне місто", де ціна питання становила 10-12 мільйонів. Цього також двічі не підтримав депутатський корпус", – каже Лілія Маліщук.

За її словами, департамент оргзабезпечення чотири рази влаштовував для депутатів презентації тих організацій, які давали пропозиції з придбання камер, їхнього встановлення і обслуговування. Цього обранці теж "не оцінили". До того ж, як зауважує Маліщук, "свободівці" завжди найпершими відмовляли пропонованим варіантам. Зазначимо, департамент представляв до уваги роботизовані камери, що обертаються на 360 градусів, обходились би дешевше і працювали комплексно.

"За ті півтора року, які вже працює "Свобода" і куратор департаменту оргзабезпечення Юрій Ботнар, уже сто разів можна було втілити цю ідею. Тим більше, за півроку, коли я не була директором, точно можна було передбачити встановлення камер і в бюджеті, і в програмі соціально-економічного розвитку. Не можна на когось кивати. Треба засукувати рукави і працювати самому", – наголошує Лілія Маліщук.

Як повідомляв сайт vikka.ua, після нападу на черкаського блогера знову підняли тему убезпечення міста.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x