НовиниЧеркащинаЗатримані черкаські "торпедівці" планували замах на Авакова

Затримані черкаські "торпедівці" планували замах на Авакова

-

- Advertisment -

Заарештовані члени черкаської ОПГ "Торпеди" готували замах на міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. Про це заявив заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін, пишуть "Коментарі.UA".

"Є матеріали, які підтверджують, що це планувалося. Під час бесіди вони заявили, що наступним кроком був замах на міністра внутрішніх справ безпосередньо за адресою його проживання ", − розповів Аброськін.

За його інформацією, члени ОЗГ шукали адреса Авакова, а після встановлення місцезнаходження міністра "активно готувалися" до замаху за допомогою спеціальних технічних засобів.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали терористів із Черкащини 1 жовтня. Члени злочинного угруповання скоїли ряд диверсій на території України.

Як повідомив тоді міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, затримані є членами злочинного угруповання "Торпеди", пов'язаної з колишніми членами Партії регіонів.

"Люди входять в ОПГ" Торпеда ", яка основну роботу веде в Черкаській області, орієнтоване під впливом колишніх народних депутатів з Партії регіонів – Володимира Олійника та Сергій Тулуб. Слідством задокументовано контакти цих осіб, виконавців з цими двома особами, які перебувають на території РФ ", – повідомив тоді міністр МВС.

Як повідомляяв сайт vikka.ua, черкаським "торпедівцям", які причетні до злочинів по всій країні, обрали міру запобіжного заходу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x