НовиниЗаступники черкаського губернатора задекларували скромні статки

Заступники черкаського губернатора задекларували скромні статки

-

- Advertisment -

Перший заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації В’ячеслав Горобець, новопризначений заступник голови ОДА Юрій Сас та заступник голови – керівник апарату ОДА оприлюднили свої декларації про доходи. Про це пише видання "Прочерк".

Так, В’ячеслав Горобець за минулий рік задекларував 513 тисяч 463 гривні. З них 512 тис 695 грн. – зарплата та 768 грн. – дохід від викладацької діяльності у Черкаській філії ПВНЗ "Європейський університет". Дохід членів його родини склав більше 75 тисяч гривень.

Також розмір внесків до статутного капітала товариств, підприємств чи організацій членів сім’ї декларанта складає 1 мільйон 860 тисяч гривень.

У відомостях про нерухоме майно не зазначено нічого. Натомість члени сім’ї володіють квартирою площею 101,7 кв. м.

В’ячеслав Горобець задекларував іномарки Hyundai Veracruz 2008 року та Toyota Land Cruiser 2014 року, а також катер Sport Angler 1650, 5 м, 2008 року. У власності членів родини – Volkswagen Tiguan 2010 року.

Серед переліку фінансових зобов’язань декларанта – "добровільне страхування" – 27 860 гривень.

Заступник голови ОДА Юрій Сас задекларував за минулий рік 216 тисяч 501 гривню. З них – заробітна плата 121 гривень, дохід від провадження підприємницької чи професійної діяльності – понад 216 тисяч. Дохід членів сім’ї склав більше 256 тисяч.

Юрій Сас задекларував нерухоме майно: земельна ділянка – 600 кв. м., житловий будинок – 27,5 кв. м., квартира – 66 кв. м.

Задеклароване сім’єю нерухоме майно: земельна ділянка – 1200 кв. м., квартира – 12 кв. м.

Також заступник губернатора задекларував автомобіль Suzuki 2013 року, а члени сім’ї – автомобілі Toyota Carina E 1996 року та ВАЗ 2121 1982 року.

Сума коштів на рахунках у банках декларанта – 31 тисяча.

Керівник апарату ОДА Віталій Коваль за минулий рік задекларував 107 тисяч 639 гривень. З них заробітна плата – 82 тисячі 105 грн, а дохід від викладацької чи наукової діяльності у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту – 25 тисяч 534 грн. Задекларована сума членами родини становить 37 тисяч 158 грн.

Також Віталій Коваль задекларував квартиру площею 77 кв. м. та Mazda3 2012 року. Сума коштів на рахунках у банках та інших фінустановах декларанта склала 62 тисячі 837 грн.

Серед фінансових зобов’язань декларанта значиться добровільне страхування – 654 грн та погашення основної суми позики (кредиту) – 7 тисяч 400 грн.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x