додому Новини Черкащина Заступник Міністра юстиції вручила в черкаському пологовому 250-тисячне свідоцтво про народження (ФОТО)

Заступник Міністра юстиції вручила в черкаському пологовому 250-тисячне свідоцтво про народження (ФОТО)

0

Під час робочої поїздки до Черкас заступник Міністра юстиції Олена Сукманова вручила в обласному перинатальному центрі 250-тисячне свідоцтво про народження в межах проекту Мін’юсту з видачі документів для новонароджених безпосередньо у пологових будинках. Про це йдеться на сайті Міністерства.

"Ця послуга дійсно дуже актуальна, бо вона полегшує життя молодим батькам, яким потрібно займатися немовлям, а не бігати по установах для отримання свідоцтва про народження", – сказала Олена Сукманова.

Вона побажала черкащанину Матвію, який отримав 250-тисячне свідоцтво про народження, міцного здоров’я та бути все життя таким же усміхненим, як сьогодні, коли він отримав свій перший документ у житті.

За словами заступника Міністра юстиції, на сьогоднішній день послугою отримання свідоцтва просто у пологовому будинку можна скористатись у 470 медичних закладах по всій Україні. "Фактично, майже кожне 4-те свідоцтво про народження батьки отримують, не виходячи з медичного закладу", – зазначила Олена Сукманова.

Вона додала, що у пологових будинках можна також зареєструвати місце проживання новонародженого

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Оршанець приїхав Міністр внутрішніх справ України.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version