НовиниЗаступник губернатора розповів, чому шкодує, що полишив громадську діяльність

Заступник губернатора розповів, чому шкодує, що полишив громадську діяльність

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської міської ради від Блоку Петра Порошенка Юрій Сас розповів про свої враження від роботи заступником голови Черкаської ОДА. Нагадаємо, Саса призначили заступником Юрія Ткаченка 30 березня.

"Намагаюся змінити насамперед стиль спілкування. Раніше в обласній адміністрації в деяких підрозділах він був досить забюрократизований, зарадянізований. Сьогодні переходимо до більш вільних форм роботи: наради, мозкові штурми", – говорить у коментарі кореспондента vikka.ua заступник голови ОДА.

За словами Юрія Саса, зараз він працює над активізацією роботи департаменту інформаційної та регіональної політики ОДА.

"Ми маємо швидше реагувати на ті події, що відбуваються, і впроваджувати державну інформаційну політику тими методами, які не будуть викликати підозру щодо цензури чи інших форм впливу на ЗМІ", – зазначає заступник голови ОДА.

"Також буде багато питань виникає у департаменті екології і суміжних служб, куратором яких я є. Коли починаєш вникати, з'ясовуєш, що в нас шалені проблеми з об'єктами водного фонду, стільки людей стоять у чергах на подовження договорів по ставках… А це все – не сплачені кошти до бюджетів, це прірва незроблених речей, в яких іноді виникають ще і юридичні колізії, в яких треба розбиратися", – каже Юрій Сас.

Багато нарікань, продовжує він, уже отримав на діяльність Держземагентства.

"Також є отримані доручення від голови обласної адміністрації щодо благоустрою та екологічного стану наших населених пунктів та автошляхів. Зараз готуюся об'їхати райони, подивитися паспортизовані та стихійні сміттєзвалища. Будемо вживати заходи, щоб прибрати область, щоб стихійні сміттєзвалища не з'являлися, або щоб принаймні не було ефекту розбитих вікон, коли люди кидають сміття туди, де хтось уже кинув сміття", – зазначає новий заступник Ткаченка.

Юрій Сас також працює над тим, щоб в ОДА з'явилося більше працівників, що можуть залучати в область інвесторів.

"Хотілося б також підвищити рівень володіння іноземними мовами в адміністрації. Буду пропонувати якісь english speaking години чи дні у не службовий час", – додає Сас.

Водночас Юрій Сас зізнався: уже не раз встиг пошкодувати, що покинув громадську діяльність і пішов у політику (рік тому Юрій Сас був заступником голови Комітету виборців України в Черкаській області – vikka.ua).

"Раніше було комфортніше спілкуватися у своєму колі. Але вибір зроблено. Рішення ухвалювалося ще під час Майдану, тому вороття назад немає. Пошкодував за тим часом, коли міг спокійно когось критикувати чи висловлювати свою позицію. Зараз навіть коли відверто хамлять деякі ЗМІ, я не можу їм відповісти. І це, можливо, правильно. Коли це тебе стримує, ти говориш менше слів, за які тобі може бути соромно", – вважає Юрій Сас.

Він також розповів, що його день, як і раніше, починається о 6:30, коли треба збирати дітей до школи. А от завершується тепер значно пізніше.

"Не виходить поки що завершити всі справи о 18:00, коли переважна кількість службовців залишаються будівлю ОДА. Обов'язково доводиться затримуватися, тому що є багато речей невивчених, документів. Дзвінки останні, пов'язані з роботою, закінчуються близько 22:00", – розповів заступник голови ОДА.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Внаслідок ДТП у Черкасах автомобіль врізався у стіну будинку – ФОТОФАКТ

У Черкасах на перехресті вулиць Надпільна та Чехова сталася автомобільна аварія. Одна з автівок врізалася у стіну будинку. Повідомляє...

Яка буде погода на вихідні і коли відкриється купальний сезон повідомили у Черкаському гідрометцентрі

Полярний холод покинув територію Черкащини. На вихідні в області буде тепло і без опадів. Про це пише директор Черкаського...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x