НовиниЧеркащинаЗаради прикрас і банківських карток судимий черкащанин побив і...

Заради прикрас і банківських карток судимий черкащанин побив і пограбував жінку

-

- Advertisment -

Близько п’ятої години ранку до чергової частини Звенигородського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про розбійний напад. Про це повідомив сектор комунікації поліції Черкаської області.

Чоловік розповів поліцейським, що вночі невідома особа потрапила до помешкання його 52-річної матері, із застосуванням сили заволоділа золотими прикрасами, двома банківськими карточками і зникла. Він намагався наздогнати зловмисника, але тому вдалося втекти.

Працівники поліції, що прибули на виклик, дізналися від жінки, що її сплячу невідомий вдарив по обличчю і почав душити. Погрожуючи розправою, змусив віддати золоті вироби та банківські картки. Забравши награбоване та погрожуючи, наказав нікому не розповідати про пригоду, зник у невідомому напрямку. Також потерпіла додала, що в цей день відпочивала в одному з розважальних закладів міста і нещодавно прийшла додому. Жінка надала опис нападника.

Отримавши всю необхідну інформацію, поліцейські почали відпрацювання прилеглої території та розважального закладу, в якому відпочивала жінка. Переглядаючи відео з камер спостереження, правоохоронці помітили чоловіка, який пильно слідкує за потерпілою. За описом підозрюваний був схожий на нападника. Було встановлено його особу, ним виявився раніше судимий за крадіжки 36-річний житель Тального. Чоловік до Звенигородки приїхав на заробітки і винаймає квартиру. Його знайшли за місцем тимчасового проживання, де і було виявлено майно потерпілої.

Зі слів чоловіка, стало відомо, що жінку він примітив у барі, прослідкував за нею, як вона поверталась додому. Дочекався, поки вона засне та проник всередину, де за допомогою сили заволодів майном потерпілої

Речові докази вилучено. За фактом розбою Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині судитимуть жінку, яка зарізала свого чоловіка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Тальнівська громада на війні втратила 54-річного захисника

На російсько-українській війні обірвалося життя захисника Віктора Валерійовича Курасова. Про це повідомляє пресслужба Тальнівської міської територіальної громади. Сьогодні, 29 квітня,...

Лікувальний заклад із Черкас став партнером відомої клініки з Німеччини

Черкаський кардіологічний центр став партнером німецької клініки Robert Bosch Krankenhaus. Відповідний меморандум про співпрацю підписали днями. Про це повідомив...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x