НовиниЗаради нової вистави актори черкаського театру затанцювали

Заради нової вистави актори черкаського театру затанцювали

-

- Advertisment -

Починаючи із березня актори черкаського драматичного театру готують прем’єру. "Танго Марії" Астора П'яццолли презентують шанувальникам 22 червня об о 18:30 годині.

За словами режисера-постановника мюзиклу Анастасії Гнатюк, такої вистави наш театр ще не бачив. Щоб втілити задумане і презентувати яскраву постановку,  тетральна трупа викладається не на сто, а на двісті відсотків.

"Музика Астора П'яццолли дуже популярна. Вона чіпляє всіх і не залишає байдужим нікого. Вона народилася в Аргентині, але виявилася дуже близькою нам, українцям, за емоційністю та напруженістю в музиці. Коли у неї поринула трупа театру, то тут виявилися всі їхні можливості і весь темперамент. Актори дуже танцюючі, пластичні. Коли почали працювати, я впевнилася, що матеріал буде втілений на тому високому рівні, який я собі уявляю", – розповідає Анастасія Гнатюк.

У постановці разом з оркестором задіяно 28 осіб. Це майже третина трупи. Усім довелося неабияк попрацювати над своєю танцювальною майстерністю.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаському театрі ростуть гриби.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x