додому Новини Черкащина Запис раз на тиждень: громадяни знову скаржаться на роботу черкаського ЦНАПу

Запис раз на тиждень: громадяни знову скаржаться на роботу черкаського ЦНАПу

0

Жителям Черкас насилу вдається потрапити до спеціалістів ЦНАПу, адже записатись до них, простоявши чергу, можна лиш раз на тиждень. Таку відповідь днями отримав містянин Роман Бурлаков, коли намагався взяти талон до реєстратора.

Про інцидент в держустанові чоловік розповів у Facebook.

«Заходжу, біля рецепції черга. Хто в масках, хто «напів в масках». Дистанція, як в громадському транспорті в часи пік. Загалом, як завжди. Доходить моя черга. Пояснюю ситуацію і прошу записати мене до спеціаліста. Відповідь просто зачотна. Ми записуємо раз на тиждень. І простягає мені шматок папірця з номером телефону, та електронкою. Приходьте завтра, або дзвоніть. І я згадав, як проходив повз дану установу та побачив величезну чергу, ще здивувався, чому всі на дворі. Обіцяли полегшення бюрократичної тяганини, а тут… Я, що мушу взяти за власний рахунок на роботі день, щоб оформити документи для цієї ж роботи? Якось не дуже», – прокоментував Роман.

Хвилю обурення підтримали й інші містяни.

«Якби знайома не допомогла, то навіть уявити не можу скільки б тривала процедура звичайного вклеювання фото у паспорт чоловіка… Якийсь сюрреалізм…» – написала Ольга Квятковська.

«Сказали на сайті…не працює… Телефонуйте в понеділок… Півдня телефонував. Додзвонився! Кажуть в нас по четвергах запис», – додав її чоловік Павло Гончаров.

Тим часом очільник ЦНАПу Руслан Дмитренко у робочий час відвідує політичні заходи. Про це інформує видання 18000. Так, 2 вересня о 8:30 його помітили на прес-конференції майбутнього кандидата на посаду міського голови від «Слуги народу» Віталія Ільченка.

Журналістам Дмитренко розповів про те, що у робочий час перебуває на заході аби «задати запитання». Він заявив про те, що поки не визначився із своїм політичним майбутнім та про те, що нині є членом якоїсь партії, однак якої саме – не уточнив.

18000

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський ЦНАП відновлює звичайний режим роботи.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version