НовиниЧеркащинаЗаняття юних спортсменів у черкаському гімнастичному комплексі, який не...

Заняття юних спортсменів у черкаському гімнастичному комплексі, який не зданий в експлуатацію, будуть відновлені

-

- Advertisment -

Попри виявлені недоліки – дозволити дітлахам займатись в стінах приміщення колишнього кінотеатру "Мир", де вже два місяці базується гімнастичний комплекс КДЮСШ "Спартак". Таке батьківське звернення на засіданні виконавчого комітету директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов, передає кореспондент vikka.ua.

За словами головного освітянина, батьки не мають жодних претензій та зауважень до безпечності нової гімнастичної зали. Водночас, вони впевнені в тому, що можливо одночасно проводити тренування спортивної малечі та усувати знайдені недоліки. До таких нині належать відсутність дизельного генератора та резервних кабелів живлення.

Звернення підписало близько сотні батьків. Виконком прохання батьків про відновлення занять підтримав і дав відповідне доручення освітньому департаменту.

Поза тим, як повідомив у Фейсбуці черкаський журналіст Вадим Комаров, повідомив, що згідно з постановою Управління ДАБК, департамент освіти та гуманітарної політики оштрафований на 681700 та 36820 грн, його очільник Сергій Воронов – на 21250 грн.

Нагадаємо, новий гімнастичний зал був урочисто відкритий наприкінці вересня, однак вже за місяць навколо нього розгорнулись справжні баталії. Виявилось, що об’єкт має проблеми з технічною документацією та досі не зданий в експлуатацію. Відтак, заняття юних спортсменів були призупинені на період усунення виявлених недоліків.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський спортсмен потрапив у трійку найсильніших у світі з армспорту.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x