НовиниЧеркащинаЗамість "пшонка-стайлу" – голі стіни: дизайнери розповіли про модні...

Замість "пшонка-стайлу" – голі стіни: дизайнери розповіли про модні ремонти черкащан

-

- Advertisment -

Сучасний та оригінальний ремонт квартири з дизайнерськими рішеннями обходиться недешево. За словами місцевих дизайнерів, для декого з черкащан питання грошей – не питання і в своїх оселях вони готові втілювати наймодніші тенденції. Але щодо сміливих та вражаючих фантазію рішень, то їх реалізувати вдається далеко не всім. Про популярні тенденції сучасного капремонту розповіли сайту  vikka.ua експерти з дизайну та продажу житла.

novate.ru

Дизайнер однієї з черкаських студій Ганна умовно поділяє замовників на дві частини: ті, хто воліє до класики, та власників квартир, які хочуть втілити у своїй оселі сучасні тенденції. При цьому останніх замовників чи не вдвічі більше.

"Під словосполученням "сучасний стиль" всі мають на увазі різне. Здебільшого віддають перевагу стилю лофт, де застосовуються грубі, неотесані матеріали, різноманітні потертості на металі та дереві, нерівна ширшава штукатурка", – розповідає черкащанка.

Вона зазначає, що велику кількість матеріалів для дизайнерських черкаських квартир замовляє за кордоном.

novate.ru

"Зазвичай щось дуже оригінальне у Черкасах знайти важко. Наразі дуже популярне оформлення інтер’єру у 3D-стилі підлоги, стелі, шпалер. Для підлоги використовують ламінат та натуральну деревину. Ефектний вигляд має наливна підлога, але краще її робити у кімнатах, де немає гострих кутів", – пояснює Ганна.

yablokistore.com

Черкаська дизайнерка інтер’єрів Олеся Середа – прибічник сучасного мінімалізму.

"На щастя, останнім часом пішла у минуле витіюватість. "Пшонка-стайлу" вже немає. Все просто, локально, функціонально і часто бюджетно. Молодь часто обирає лофт із його металом, бетоном та деревом. Якщо у квартирі є стара автентична стіна, то ми її залишаємо. Зараз люди хочуть збільшувати простір у своїх оселях, встановлюють скляні стіни всюди, де це можна зробити. Часто робимо вбудовані меблі", – зазначає вона.

remontbp.com 

Дизайнерка підкреслює, що наразі популярності набирають вітчизняні меблі.

"Є дуже цікаві і одночасно прості рішення. Здебільшого використовується метал та дерево", – пояснює вона.  

Експерти зазначають, що дизайнерські ремонти зазвичай обходяться дорого. Їхня вартість, в першу чергу, залежить від використаних матеріалів.

novate.ru

Про нюанси продажу такого житла сайту розповіла директор черкаського агентства нерухомості Олена Лузан.

"Дизайнерський ремонт буває дуже різним. Смаки людей відрізняються. Не кожна ідея дизайнера, яку він втілив у квартиру для конкретної особи, підійде іншим. Особливо, коли це якісь ексцентричні рішення, – пояснює черкащанка. – Квартири з хорошим ремонтом користуються попитом, якщо вони зроблені добротно і в нейтральних тонах. Складніше продати квартиру з дуже оригінальними задумами, яскравими кольорами в інтер’єрі. Як правило, кошти, що вкладені в дизайнерський ремонт, при продажу квартири не окупаються".

За її словами, перепланування залишається популярним кроком серед власників квартир. Найчастіше у будинках старої забудови збільшують санвузли, об’єднують балкони з кімнатами та прибирають стіни.

"Забудови 70-90-х років – це дуже типові планування, там всі квартири однакові. Звісно, у людей знайшлися рішення щодо перепланування своїх квартир заради зручності та практичності. При купівлі такого житла слід звертати увагу на те, щоб всі зміни були узаконені та виконані згідно з відповідними нормами", – зазначає експерт. 

Я повідомляв сайт vikka.ua, черкаська школярка визнана дизайнером ХХІ століття.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x