НовиниЗамість футболіста – фотомодель. Як черкащанин здобув славу у...

Замість футболіста – фотомодель. Як черкащанин здобув славу у модельному бізнесі

-

- Advertisment -

Кар’єра моделі стала для Дмитра Проценка досить стрімкою та неочікуваною, адже хлопець усе своє свідоме життя мріяв стати футболістом і докладав для цього неабиких зусиль, повідомляє "Громче".

Пройшовши попередній кастинг, Дмитро Проценко, потрапив у поле зору відомого у світі моделінгу, міжнародного конкурсу FRESH FACE. У випадку підтримки, у Дмитра є шанс продовжити кар’єру моделі вже на більш високому рівні.

"Хтось хоче стати банкіром, хтось юристом, пожежником, а я із самого дитинства мріяв стати футболістом. З п’яти років, я займався футболом і щиро мріяв потрапити в еліту професійного футболу. Моя майстерність, плюс щоденна важка праця, давали підстави сподіватись, що мене помітять і я зможу вибитись на більш високий рівень", – розповідає Дмитро Проценко.

Майстерну гру хлопця оцінили спеціалісти в Україні та за кордоном. Дмитро пробував свої сили у футбольних клубах Німеччини та Англії.

"Це було незабутньо, приголомшливо, грати на стадіонах, де сяяли справжні зірки цієї гри. Проте через велику кількість травм, особливо останньої, я не зміг відновитися і грати на повну силу, не говорячи вже про те, щоб розвиватися. Вирок лікарів, остаточно поховав мою мрію про великий футбол. Знаєте, як важко розлучатися зі своєю мрією, яка супроводжувала мене все життя, задля якої було підпорядковано все – режим, харчування, психологія, абсолютно все", – говорить Дмитро Проценко.

Дмитрові довелося замислитися про свою подальшу долю. І в двадцять один рік він вирішив змінити все своє життя.

"Я покинув усе та вирушив у пошуках себе до Санкт-Петербургу. Там я познайомився з Інною, професійним фотографом. Під час прогулянки я випадково потрапив їй у кадр. Не знаю, що вона в мені побачила, проте запропонувала невеличку фото сесію. Це був новий досвід, який мене зацікавив. І саме тоді мені сказали, що я маю спробувати себе в ролі моделі", – розповідає Дмитро.

Проте хлопець, ще всерйоз не замислювався над пропозицією зайнятися моделінгом.

"Після фотосесії, я опублікував фото на своїй сторінці в соцмережі, і тут мені почали надходити пропозиції спробувати себе в ролі моделі. Ось так завдяки одній випадковій зустрічі і простій фотосесії мій світ став змінюватись", – відзначає Дмитро.

Згодом повернувшись в Україну Дмитро почав більше уваги звертати на події, що стосувалися мистецтва та моди.

"В одному із журналів я побачив цікаві знімки, мені сподобався сам стиль і жанр тієї фотосесії, і виникло відчуття, що цей стиль близький мені. Я вирішив спробувати себе в аналогічній зйомці. Після фотосесії, я знову виклав роботи на свою сторінку в соцмережу. І вже наступного дня мене запросили взяти участь у MIFIDA Fashion Day, який відбувався у Черкасах. Це був перший фешен показ у Черкасах і перший показ у моєму житті", – розповідає хлопець.

Через деякий час після MIFIDA Дмитро отримав повідомлення – ним як моделлю зацікавилося агенство із Перу.

"Я всерйоз задумався над цією пропозицією. З цього моменту і почалась моя підготовка до поїздки. Через вісім місяців, коли я вже був у формі мене запросили. На даний час моє перебування в Південній Америці підходить до завершення. Це був дуже важливий та цікавий період. Я познайомився із надзвичайно цікавими, відкритими і щирими людьми, а найголовніше я зрозумів, що мені цікаво займатися моделінгом, у мене з’явилась ціль – рости і стати затребуваною моделлю", – говорить Дмитро. 

Нині хлопець має унікальну можливість досягти своєї мети стати всесвітньо відомим та водночас прославити рідне місто. Дмитро пройшовши попередній кастинг, потрапив у поле зору відомого у світі моделінгу, міжнародного конкурсу FRESH FACE.

"Відносно перспектив, то я впевнений, що наступний етап в моєму житті буде ще цікавішим. Нині є варіанти пов’язані із Азією, Індією, Європою. Наразі йдуть перемовини із декількома модельними агентствами, і гадаю найближчим часом, я прийму рішення куди мені рухатись далі", – відзначає Дмитро Проценко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські немовлята стають героями зворушливих фотосесій.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Неподалік Черкас у ДТП загинули мотоцикліст і його пасажир

На Черкащині в селі Червона Слобода сталася смертельна аварія. Загинули водій мотоцикла та його пасажир. Слідчі відкрили кримінальне провадження....

На Черкащині оголосили конкурс на 20 приміських автобусних маршрутів (ПЕРЕЛІК)

Черкаська обласна військова адміністрація оголосила конкурс на 20 приміських автобусних маршрутів. Вони охоплюють міста і села всіх чотирьох районів...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x