додому Новини Черкащина Залізничники на Черкащині розкрадали паливно-мастильні матеріали

Залізничники на Черкащині розкрадали паливно-мастильні матеріали

0

Працівники департаменту безпеки регіональної філії "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" спільно з Національною поліцією України та УКР ГУНП в Черкаській області викрили групу, яка розкрадала паливно-мастильні матеріали власності Укрзалізниці. У ході слідчих дій виявлено, що до її складу входять і залізничники – працівники локомотивного депо Христинівка. Про це повідомляє Залізничний інформаційний портал.

22 лютого встановлено причетність та задокументовано факт викрадення 320 л дизельного пального з тепловозу машиністом та помічником машиніста локомотивного депо Христинівка регіональної філії "Одеська залізниця". Під час проведення обшуків у фігурантів вилучено 54 каністри ємністю по 30 л кожна та 2 бочки з дизельним пальним ємністю по 200 л.

Також встановлено, що зазначені працівники разом з окремими керівниками локомотивного депо Христинівка входили до складу угруповання, організованого стороннім громадянином, та впродовж тривалого часу систематично викрадали дизпальне з локомотивів. Загальний об’єм викраденого пального становить понад 9 тис. л, його ринкова вартість – близько 227 тис. грн.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, псевдополіцейські у Черкасах пограбували підлітка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version