НовиниЧеркащинаЗали аплодують: вийшов у прокат фільм за твором казкаря...

Зали аплодують: вийшов у прокат фільм за твором казкаря з Черкащини

-

- Advertisment -

1 січня у кінотеатрах України стартував показ фільму "Пекельна Хоругва, або Різдво козацьке". Сценарій до кінострічки написав відомий український казкар та телеведучий, уродженець Умані Сашко Лірник.

Зали кінотеатрів переповнені охочими побачити "Пекельну Хоругву", почасти квитки розпродані задовго до початку сеансів. А ті, кому пощастило побувати на прем’єрних показах казки, вже встигли охрестити її культовим українським кіно. Свої захоплені відгуки глядачі залишають на Facebook сторінці відомого черкащанина. 

"Перше бажання 2020 року здійснилося! Фільм шикарний. Беріть дітей і гайда в кіно!", – пише киянка Анна Вощінкіна і принагідно дякує Лірнику за гідну українську картину – казку, яка не зовсім казка.
 


Українська співачка Марія Бурмака одна з перших переглянула фільм ще на його допрем’єрному показі.

"Я подивилась прекрасне українське кіно "Пекельна Хоругва". Веселе, з філігранною грою акторів, з жартами, які дійсно смішні! – описує своє захоплення виконавиця. – І ще там є такі моменти непрості. Особисто для мене це завжди питання, як дітям пояснити про смерть? А тут настільки делікатно, і так за душу торкає. Як ніде і ніколи!! Навіть момент з сережкою! Як губите щось – не журіться, а раптом це вісточка комусь! Словом, я би дуже радила всім! Це круте кіно! Хоч і ніби для дітей, а насправді для всіх!"
 


Facebook / Марія Бурмака

"Моя душа співає, бо останнім часом все більше знаків: Україна Була, Є й Буде. Не знаю де та Зірка й яка вона. Але знаю, що ще трохи – й так само, як вона розвіяла ворогів, з допомогою маленького чортеня Василя в фільмі, так і в нашому реальному світі – вона чекає свого часу, щоб розітнути темряву й надати сил на Перемогу. Зал здригнувся від хвилі оплесків по завершенню – на мене, то найкращий показник! Найдетальніша рецензія!" – ділиться враженнями Вікторія Кисіль.

У Черкасах в розкладі лише одного з місцевих кінотеатрів є один сеанс "Пекельної Хоругви". Однак цей факт не завадив черкасцям насолоджуватись показом фільму. 

Місцева ведуча Ірина Тітовська щиро радіє появі на вітчизняних кіноекранах подібних казок і радить іти в кіно усією родиною:

"Тут і українські традиції, і вірування, і легенди. Казка-енциклопедія українського козацтва! Йдіть, дивіться, ведіть діток і друзів. Гумор, як для дітлахів, так і для дорослих. А головне дууууже приємний післясмак. Казка обов"язковою для перегляду перед кожним Різдвом".
 

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Бумбокс" випустив другу частину альбому "Таємний код: Рубікон".

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x