НовиниЧеркащина"Закрийте рот", – заступник мера Черкас посварився на нараді...

"Закрийте рот", – заступник мера Черкас посварився на нараді з чиновником

-

- Advertisment -

На оперативній нараді в мерії сталася словесна перепалка між заступником мера Юрієм Ботнаром і в. о. директора департаменту ЖКК Сергієм Танюком. Про це пише "Інфоміст".

Інцидент стався під час обговорення якості прибирання міста від снігу. Зокрема, Ботнар уточнював у свого однопартійця-свободівця, секретаря міськради Ярослава Нищика інформацію про тендер, який було проведено в місті на зимове утримання доріг. Нібито у Facebook підприємець-переможець тендеру запевняв, що може очистити місто після одного снігопаду за 35 тис. грн.

Проте заступника мера поправили, зазначивши, що йшлося про вартість прибирання однієї вулиці за один день. Під час обговорення свою репліку додав і Танюк, заявивши, що "містом не керують через Facebook".

"Пан Танюк, я публічно вам кажу, щоб ви зі мною так не розмовляли…" – звернувся до Танюка Ботнар, однак чиновник знову його перебив.

"Закрийте рот! Я розмовляю. Я прошу вас помовчати, не розмовляти більше зі мною в такому тоні, тому що всі ваші навички, здобуті вами в певних колах, вони вам не допоможуть. Я ставлю нормальні питання, ви на мене починаєте нападати", − висловився Юрій Ботнар

На цьому міський голова Черкас Анатолій Бондаренко зупинив проведення наради, додавши, що "подібні неприємні речі мають відбуватись у кабінеті".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах презентують нову концепцію транспортної реформи.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Черкаські піротехніки розміновують деокуповані території (ВІДЕО) 

Черкаські піротехніки продовжують розміновувати деокуповані території Херсонської та Миколаївської областей від вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляють на сторінці Обласного...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x