додому Новини Спорт Заключний матч у цьому році «Черкаські Мавпи» проведуть з «Прометеєм»

Заключний матч у цьому році «Черкаські Мавпи» проведуть з «Прометеєм»

0

«Черкаські Мавпи» проведуть заключний матч у 2020-му році. Після гри з «Прометеєм» у Суперлізі Паріматч буде пауза до 10 січня.

Цієї п’ятниці, 18 грудня, на черкасців очікує випробування одним із лідерів сезону, інформує пресслужба БК.

Останній матч у календарному році «Мавпи» проведуть у рідних стінах. На жаль, команда зіграє без власних уболівальників, які завжди є фактором у домашніх зустрічах. До гри з «Прометеєм» підопічні Максима Міхельсона підходять після якісної перемоги в Тернополі. Минулого тижня черкасці здолали амбітного новачка Суперліги Паріматч. А до цього команда також була близькою до успіху у грі з «Київ-Баскетом». Все це вселяє надію в подальші успіхи команди.

Всі лідери «Мавп» в обоймі. Команда зігрується і набирає кондиції. Все впевненіше себе почуває Діон Райт, який потрапив до збірної минулого тижня в Суперлізі. Якісні матчі відіграв Кемерон Джонс. Про лідера команди Володимира Конєва, який прововодить свій найкращий сезон за останні роки, годі й говорити.

Втім черкаському колективу протистоїть суперник високого рівня. На кожній позиції у «Прометея» є по кілька потужних баскетболістів – це як гравці збірної України (Лукашов, Липовий, Петров, Беліков), так і статусні американці (Маєрс, Стефенс).

Цьогоріч «Прометей» серед головний претендентів на найвищі місця у чемпіонаті. Втім протягом сезону команда Віталія Чернія поступалася у неочікуваних матчах. На старті чемпіонату була поразка від «Запоріжжя», далі відчутні поразки від «Київ-Баскета» й «Дніпра». А минулого тижня кам’янчани у яскравій грі поступилися «Хіміку». Всі ці матчі показали, що з «Прометеєм» можуть на рівних грати не лише фаворити сезону, а й всі інші команди.

Відзначимо, що минулого сезону «Мавпи» досить переконливо грали з «Прометеєм». Команда Максима Міхельсона виграла сезонне протистояння із кам’янчанами з рахунком 2:0.

Як повідомляв сайт vikka.ua, форвард «Черкаських Мавп» потрапив до символічної збірної тижня в Суперлізі Паріматч.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version