НовиниСпортЗаключний матч у цьому році «Черкаські Мавпи» проведуть з...

Заключний матч у цьому році «Черкаські Мавпи» проведуть з «Прометеєм»

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» проведуть заключний матч у 2020-му році. Після гри з «Прометеєм» у Суперлізі Паріматч буде пауза до 10 січня.

Цієї п’ятниці, 18 грудня, на черкасців очікує випробування одним із лідерів сезону, інформує пресслужба БК.

Останній матч у календарному році «Мавпи» проведуть у рідних стінах. На жаль, команда зіграє без власних уболівальників, які завжди є фактором у домашніх зустрічах. До гри з «Прометеєм» підопічні Максима Міхельсона підходять після якісної перемоги в Тернополі. Минулого тижня черкасці здолали амбітного новачка Суперліги Паріматч. А до цього команда також була близькою до успіху у грі з «Київ-Баскетом». Все це вселяє надію в подальші успіхи команди.

Всі лідери «Мавп» в обоймі. Команда зігрується і набирає кондиції. Все впевненіше себе почуває Діон Райт, який потрапив до збірної минулого тижня в Суперлізі. Якісні матчі відіграв Кемерон Джонс. Про лідера команди Володимира Конєва, який прововодить свій найкращий сезон за останні роки, годі й говорити.

Втім черкаському колективу протистоїть суперник високого рівня. На кожній позиції у «Прометея» є по кілька потужних баскетболістів – це як гравці збірної України (Лукашов, Липовий, Петров, Беліков), так і статусні американці (Маєрс, Стефенс).

Цьогоріч «Прометей» серед головний претендентів на найвищі місця у чемпіонаті. Втім протягом сезону команда Віталія Чернія поступалася у неочікуваних матчах. На старті чемпіонату була поразка від «Запоріжжя», далі відчутні поразки від «Київ-Баскета» й «Дніпра». А минулого тижня кам’янчани у яскравій грі поступилися «Хіміку». Всі ці матчі показали, що з «Прометеєм» можуть на рівних грати не лише фаворити сезону, а й всі інші команди.

Відзначимо, що минулого сезону «Мавпи» досить переконливо грали з «Прометеєм». Команда Максима Міхельсона виграла сезонне протистояння із кам’янчанами з рахунком 2:0.

Як повідомляв сайт vikka.ua, форвард «Черкаських Мавп» потрапив до символічної збірної тижня в Суперлізі Паріматч.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x