додому Новини Черкаси Заключна гра сезону: “Черкаські Мавпи” виступили проти “Київ-Баскет” (ВІДЕО)

Заключна гра сезону: “Черкаські Мавпи” виступили проти “Київ-Баскет” (ВІДЕО)

0

У черкаському Палаці Спорту «Будівельник» відбувся другий матч «бронзової» серії Суперліги Фавбет: «Черкаські Мавпи-Дніпро» – «Київ-Баскет». Інформує власкор ВІККА.

Вже традиційно домашні ігри Мавп розпочинаються з символічного першого вкидання військовими. Цього разу цю поважну місію виконав ветеран АТО та чинний військовослужбовець 156 батальйону, Призер Ігор Нескорених у Нідерландах та чемпіон Ігор Воїнів у США Артем Лукашук.

YouTube video player

«Черкаські Мавпи-Дніпро» поступились столичній команді з рахунком 90:110. Однак варто зазначити, що підопічні Артема Сліпенчука боролись протягом всього матчу. Мавпи лідирували за очками швидкого нападу (14:9), мали менший за суперника відсоток втрат (6,4) однак програли за очками у фарбі та у володінні.

АРТЕМ СЛІПЕНЧУК, ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР «ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ-ДНІПРО»

У першу чергу хочу сказати велике дякую ЗСУ за цей сезон, за цю можливість. Хочу сказати велике дякую своїм гравцям за цей сезон. За все, що ми пройшли. За наші перемоги за наші поразки. Пишаюся кожним. Але маємо те , що маємо. Це також досвід і рухаємося далі.

Серед черкасців найкращим у заключній грі сезону став американський захисник Ерік Бун, у якого 21 очко та 8 передач.

По завершенню матчу гравець Мавп Андрій Агафонов отримав індивідуальну нагороду імені Олександра Білостінного. Андрія визнано найкращим центровим сезону в Суперлізі Favbet. Агафонов — найкращий український скорер сезону та четвертий кращий за середньою результативністю в усій лізі. В його активі рекорд сезону — 41 очко в матчі проти одеської БІПИ. Окрім того, Агафонов на другому місці в лізі за середнім рейтингом ефективності.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version