НовиниЧеркащинаЗакінчити війну на Донбасі і підняти економіку допоможе тільки...

Закінчити війну на Донбасі і підняти економіку допоможе тільки зміна політичного курсу

-

- Advertisment -

Україні не вдасться вибратися з економічної ями до тих пір, поки протистояння на Донбасі не буде завершено миром. Тому українці повинні змусити владу закінчити війну будь-яким шляхом. Таку заяву зробив народний депутат України та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі своєї авторської програми на телеканалі "112-Україна".

"Війна вже зачепила всі сфери економіки, і кожен українець страждає від того, що протистояння на Донбасі не закінчено. Поки ми не встановимо мир на Донбасі, наша країна не досягне ніякого економічного успіху, не зможе забезпечитися своїх громадян всім необхідним… Тому на наступних виборах слід голосувати за тих, хто представляє "партію миру". Нам потрібен мир, тому що без миру країну нам не підняти економічно! Без миру ми приречені!" – переконаний народний депутат.

"В Україні при владі сьогодні знаходиться "партія війни", а вона не може домогтися миру, вона на крові відбулася. Для того щоб ситуація змінилася, потрібно щоб цього хотіли в верхах обох сторін конфлікту. З огляду на те, що ми підходимо до передвиборного періоду, є ймовірність, що влада може втягнути нас в криваву баню", – не виключає парламентарій.

На думку лідера партії "За життя", Україні, перш за все, потрібно міняти свій політичний курс, а основою нового вектору розвитку повинні бути нейтральність країни і сильна армія, а також пріоритет економічних рішень, що забезпечують краще життя простих людей.

"НАТО не допоможе нам встановити мир, а тільки посилить конфлікт. Тим більше, що в самому Північноатлантичному Альянсі не хочуть бачити Україну у своїх рядах. Потрібно розуміти, що потенційне членство нас не врятує. Ніхто не буде за нас воювати! Нам допоможе тільки сильна, мобільна, професійна армія і нейтральний статус країни. Ми повинні стати "Швейцарією Східної Європи" тільки тому, що у нас немає іншого вибору. Замість цього влада сьогодні хоче віддати Донбас так, як до цього віддала Крим. Ми зобов'язані зберегти країну будь-яким шляхом, йдучи на поступки і компроміси, – мир і є такий компроміс, коли поступаються обидві сторони!" – вважає політик.

"Є такий вислів: "У кожного народу стільки неба над головою, скільки землі під ногами". Завдяки цій владі, у нас стало менше неба через Крим, а тепер стоїть питання Донбасу. Ми не дамо їм можливість позбавити нас нашого неба!" – резюмував Вадим Рабінович.

Як повідомляв сайт vikka.ua, нормально – це отримувати хорошу зарплату і пенсію, а не випрошувати субсидію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що вражає мільйони людей у всьому світі. Вона може бути спричинена...

У Черкасах вандали пошкодили дерева у кількох парках

Нещодавно у парках Сосновий бір та Перемоги вандали понівечили дерева. Про це повідомили у пресслужбі КП "Дирекція парків". Невідомі пошкодили...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x