додому Новини Черкащина Загострення? У Черкасах чоловік хотів покінчити із життям (ФОТО)

Загострення? У Черкасах чоловік хотів покінчити із життям (ФОТО)

0

Рятувальниками надійшла інформація від патрульних про чоловіка, який розбив скло освітлювального вікна на сходовому марші по вулиці Ярославській та погрожує стрибнути. Про це у Facebook повідомляє речник УДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.

На місце події, крім оперативно-координаційного підрозділу, також виїхали екстремальний психолог Управління ДСНС та фахівець медичного відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення.

Перемовини із 20-річним хлопцем, який засів між шостим та сьомим поверхами житлового будинку, тривали близько години. Впродовж цього часу психологу Управління Лесі Коротяєвій таки вдалось умовити нервово-збудженого чоловіка не робити дурниць. Потім для дачі пояснень чоловіка у кайданках запросили до районного відділку.

"Враховуючи, що за останні п’ять днів це вже третій випадок спроби суїциду, раджу усім уважно роздивитися навколо та оцінити стан своїх близьких та рідних, особливо тих, хто страждає на психічні захворювання чи нервові розлади. Саме ці люди вважаються легкозбуджуваними, а відтак, можуть дуже швидко впасти у депресивний стан, який підштовхне до суїцидальних думок. Попіклуйтесь про своїх близьких. У випадку незрозумілої поведінки, не гайте час, звертайтесь до фахівців", – каже Костянтин Проценко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах чоловік хотів вистрибнути з шостого поверху.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version