НовиниЧеркащинаПомер від поранень: на Черкащині попрощалися із захисником

Помер від поранень: на Черкащині попрощалися із захисником

-

- Advertisment -

В Чорнобаївській громаді попрощалися з героєм – захисником Вадимом Шимоном, який загинув на Донеччині. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Чорнобаївської громади.

Він був навідником 3 механіованого відділення, солдатом. Вадим загинув 8 квітня, отримавши поранення несумісні з життям, під час бойових дій в районі  Бахмуту Донецької області. Церемонія прощання відбулася у селі Мала Бурімка.

Вадим Іванович народився 14 вересня 1992 року в Малій Бурімці в багатодітній родині. Навчався в місцевій школі, де показав себе дружнім, добрим, ввічливим, спокійним учнем.

Умів товаришувати і дорожив дружбою. Його – щирого, доброго і привітного, пам’ятають вчителі школи, однокласники, друзі, односельчани. У спілкуванні із односельцями завжди був доброзичливий і стриманий.

Після закінчення школи продовжив навчання в Черкаському професійно-технічному училищі, здобув професію будівельника. Трудову діяльність розпочав в охоронній фірмі. Працював охоронцем у Києві, Черкасах, Золотоноші.

Створив сім’ю. Проживав у Переяслав-Хмельницькому. Народилась донька Аліна. Потім сімейне життя не склалось. Розлучився і повернувся в рідне село Мала Бурімка. Працював на фермі у СТОВ «Кліщинське», доглядачем за тваринами у СТОВ «Маяк».

Проживав у Великій Бурімці в цивільному шлюбі з дружиною Мариною Георгіївною. В них народилось дві доньки – Маша і Даша. Також разом ростили двох дітей дружини – Настю і Олександра, для яких Вадим був як рідний батько. Мав багато планів і мрій на майбутнє…

Після віроломного нападу рашистів, Вадим Іванович 23 серпня 2022 року був мобілізований до лав ЗСУ. Пройшов навчання у Великобританії та приступив до оборони рідної України від російських загарбників. Присягу українському народу на вірність Вадим Іванович виконав спована – ціною власного життя до останнього подиху захищаючи кожного з нас від російської орди.

 

Читайте також:

Золотонісець Максим Данчишен отримав почесний нагрудний знак «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного.

 

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Прихильниця Путіна, яка збирала розвіддані про наслідки авіаударів на Черкащині, отримала термін

Реальний строк ув’язнення отримала ворожа інформаторка, яка збирала розвіддані про наслідки авіаударів на Черкащині. Про це повідомляє пресслужба УСБУ...

На Золотоніщині жінка захворіла на ботулізм, поївши в’яленої тарані

Лікарі зафіксували третій випадок захворювання на ботулізм за цей місяць на Черкащині. Про це повідомляє Державна установа «Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x