НовиниОсвітаЗагинув черкащанин Павло Тимошенко: телеоператор, друг, боксер, Герой

Загинув черкащанин Павло Тимошенко: телеоператор, друг, боксер, Герой

-

- Advertisment -

На війні під Вугледаром загинув черкащанин Павло Тимошенко. Йому було 42 роки. Він був телеоператором, працював на різні ЗМІ. Останнє місце роботи – черкаський корпункт телеканалу «Інтер».

Павло вирізнявся високим зростом, атлетичною статурою та добрим виразом обличчя. Як розповідають про нього колеги, завжди при зустрічі простягував руку і посміхався.

Він загинув на війні під Вугледаром. За 420 км від рідної Золотоноші. Коли в Україну прийшла велика війна, Павло, не вагаючись, пішов до війська. Хоча міг би і не йти. Мав на те законне право, бо разом із дружиною виховував трьох дітей. Але він «не відмазувався», «не ховався», а став до бою. Далося взнаки боксерське минуле.

«Бро, з твоїми хворобами та трьома дітьми ти взагалі не мав би бути там… Закон цього не передбачає, але ти в лавах перших пішов захищати свій дім і свою країну. І ти виконав свій обов’язково до кінця!», – пише на своїй сторінці у Фейсбук журналіст Станіслав Кухарчук. Разом із Павлом він працював пліч-о-пліч 12 років .

«Станіслав Кухарчук, Павло Тимошенко, Новини телеканал Інтер… Як я хочу щоб ці слова знову пролунали в ефірі, але більше не прозвучать – бо Герої, на жаль, вмирають», – зазначив Кухарчук.

Колеги пригадують, що Павло завжди мислив нестандартно. Щоб отримати красивий кадр, міг зняти «із землі», пробитися у гущу подій в перші ряди, залізти на дзвіницю і відзняти зі 100-метрової висоти.

«Чоловіком дії, а не слів…», – зазначив журналіст Віктор Борисов.

Він був професіоналом. Людиною своєї професії. Таких небагато. Як кажуть, мав відчуття кадру і завжди ловив потрібний момент. З ним завжди було приємно і комфортно працювати.

«Паша був ідеальним оператором. Якщо на зйомку випадало їхати з Пашею – вважай, пощастило, бо наперед ясно, що сюжет буде класним. І ніколи ні слова буркотливого, що щось йому не так», – написала журналіст Юлія Галушка.

Він любив свою родину, завжди поспішав до дружини і дітей після дня зйомок…Тепер діти приходитимуть на могилу батька.

Спи спокійно, Бро. Не забудемо. Знімемо фільм і не один.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x