НовиниЧеркащинаЗагиблого військового із Черкащини посмертно нагородили орденом

Загиблого військового із Черкащини посмертно нагородили орденом

-

- Advertisment -

Молодшого сержанта із Золотоніщини Олександра Коломійця посмертно нагородили орденом "За мужність" III ступеня. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

"Відповідно до Указу Президента України № 47/2019 про відзначення державними нагородами України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, постановляю нагородити орденом "За мужність" III ступеня Коломійця Олександра Олександровича". Про це йдеться на офіційному інтернет-порталі Президента України.

Нагадаємо, що уродженець села Маркизівка, що на Золотоніщині, Олександр Коломієць загинув у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил в грудні 2018 року.

Він був заступником командира бойової машини, навідником-оператором І гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу ІІ гірсько-штурмової роти ІІ гірсько-штурмового батальйону однієї з військових частин оперативного командування "Захід".

Трагедія сталася на Маріупольському напрямку, коли Олександр під час виконання бойового завдання, знаходився на спостережному посту. Бойові товариші говорять про нього як про веселого, товариського хлопця, який по праву вважався кращим навідником-оператором в роті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, чотирьом АТОвцям у Каневі виділили земельні ділянки.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Потяг інтерсіті “Черкаси – Київ” змінив графік руху

Потяг інтерсіті “Черкаси – Київ” повертає попередній розклад. З 22 квітня швидкісний поїзд їздитиме до столиці і у зворотному...

Заощадження в іноземній валюті задекларувала депутатка, яка є куратором Черкащини

Цінні папери чоловіка,  доходи й заощадження задекларувала народна депутатка з фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко. Декларації за 2023 рік...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x