додому Новини Черкащина Загадкова смерть черкащанки у Кременчуці: родичі підозрюють, що було вбивство (ФОТО, ВІДЕО)

Загадкова смерть черкащанки у Кременчуці: родичі підозрюють, що було вбивство (ФОТО, ВІДЕО)

0

Днями у Кременчуці стався трагічний випадок із черкащанкою. На своїй сторінці у Facebook журналістка Наталія Софієнко написала, що в селі Шрамківка чоловік забив дружину до смерті. Вона декілька днів пролежала в комі, але так і не прийшла до тями.

"Марина – молода, амбіційна, гарна, воювала на Донбасі. Повернулася із війни, але смерть на неї чекала вдома… Історія не просто трагічна, а із тих, що не вкладається в голові. Чоловік тепер не віддає її родичам тіло для поховання Марини, – пише Наталія Софієнко. – Родичі у розпачі, просять допомоги, щоб її законний чоловік не вийшов сухим із води та хоча б допустив їх до неї. У Марини залишилася донечка. Співчуваю родині та прошу разом із ними вашої допомоги!"

Як інформує "Кременчуцька газета", мати загиблої наполягає на тому, щоб доньку хоронили в селі Черкаської області, а інша рідня – в Кременчуці на Свіштовському кладовищі, на Алеї Героїв. Пізніше з’явилось відео суперечки з цього приводу.

Відомо, що жінка родом з села Шрамківка на Черкащині, однак після заміжжя переїхала до Кременчука, де і жила.

Речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв вже дав коментар з боку правоохоронців.

"За інформацією Кременчуцького відділу поліції, за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 статті 115 ККУ (умисне вбивство). Триває слідство", – зазначив він.

Тіло Марини направили на судово-медичну експертизу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, сина колишнього судді з Черкащини підозрюють у вбивстві кількох людей.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version