НовиниЧеркащинаЗадля безпеки та справедливості: політики розповіли черкащанам, чому треба...

Задля безпеки та справедливості: політики розповіли черкащанам, чому треба голосувати за Гриценка*

-

- Advertisment -

"Чесний президент – служитиме людям!" 26 лютого у Черкаси завітали заступник начальника центрального штабу кандидата на пост Президента України Анатолія Гриценка з юридичних питань, лідер Європейської партії України, Микола Катеринчук та представник команди Гриценка, громадський діяч Тарас Стецьків. Політики пояснили, чому досвід Анатолія Гриценка наразі надважливий для України і чому громадяни мають віддати голос саме за нього.

Головна функція Президента в умовах війни – захистити країну. На думку Миколи Катеринчука, із цим завданням Анатолій Гриценко впорається найкраще із усіх зарєстрованих кандидатів, оскільки він один має військовий досвід і виховання, а також розуміння, що таке честь, обов’язок і гідність.

"Спільна робота на перемогу Гриценка – це той шлях, який мають сьогодні запропонувати суспільству всі демократичні сили. Європейська партія України, приймаючи рішення про підтримку Гриценка, виходила абсолютно з прагматичних мотивів, – каже політик. – Анатолій Гриценко був одним із найкращих міністрів оборони і тому його досвід під час війни – це те, що необхідно державі. Він знає ціну життя і солдата, і офіцера. Це чесна людина, яка присягнула народу і служить йому. Гриценко не має бізнесу, за його спиною не стоять олігархи, тому й редакційної продукції, порівняно з іншими кандидатами, в інформаційному просторі менше, ніж в інших кандидатів".
 

Після питання безпеки в країні – другий пріоритет у програмі Гриценка, яка має назву "Чесний президент – служитиме людям!", – чесні суди. Микола Катеринчук переконує: неможливо будувати демократію в країні без домінування принципу верховенства права. Так само й неможливо говорити про розвиток економіки, якщо немає чесних судів.

"У 2008 році Анатолій Гриценко вніс законопроект, за який проголосувала безпрецедентна кількість народних депутатів – 367. Цей законопроект стосувався боротьби з корупцією, – переповідає Микола Катеринчук. – У випадку, якщо на хабарі в 10 тисяч доларів і вище "хапають" прокурора, слідчого чи суддю, санкція передбачала пожиттєве ув’язнення з конфіскацією майна без права на амністію. Якщо нижче 10 тисяч доларів – це 15 років в’язниці. На жаль, Президент Ющенко ветував цей законопроект. Він не готовий був руйнувати олігархічну гілку влади".
 

Політик наголошує, що одним із перших законопроектів, який внесе в парламент Гриценко, будучи Президентом, – це закон про імпічмент, а також зміни до кримінально-процесуального кодексу, де санкції, пов’язані з хабарами, будуть втілені у вище зазначеному законопроекті.

"Анатолій Степанович має велику ступінь нетерпимості до корупції. Він готовий покласти їй кінець. Представляючи свою команду, Гриценко нічого не приховує, і вже сьогодні говорить, хто в нього буде головою Національного банку, хто буде міністром закордонних справ, а хто головою СБУ. Ці люди – не його куми і родичі, а найкращі професіонали, які представляють суспільство", – додає Катеринчук.
 

Думку лідера Європейської партії України підтримує і громадський діяч Тарас Стецьків. Мовляв, в Анатолія Гриценка є достатньо сміливості і політичної волі, аби зламати корумповану олігархами систему влади, яка робить простих людей бідними, а олігархів – багатими.

"Головна проблема президентів нашої країни була в тому, що вони не наважувались йти наперекір схемам, а домовлялись з олігархами. У результаті виборцям обіцялось одне, а реальна політика втілювалась зовсім інша. Така характеристика кандидата, як його непоступливість і сміливість, зведеність на зміни в країні, для нас має вирішальне значення, – каже Тарас Стецьків. – Тиск на корупцію починається зверху. Коли на самому верху перестають брати хабарі, корупція опиняється між верхом і народом, тоді спільними зусиллями ми її мінімізуємо і досягаємо двох речей: в бюджет заходять гроші, з яких піднімається зарплата й пенсія, а українська промисловість стає конкурентоспроможною".
 

Політик впевнений, що, поборовши корупцію, в Україні може різко піднятись рівень зарплат. Так, згідно з Програмою Анатолія Гриценка, українці можуть розраховувати на зарплатню в сумі 700-800 євро.

Зважаючи на вище зазначені аргументи, Микола Катеринчук і Тарас Стецьків переконані: на сьогодні Анатолій Гриценко є кращим вибором для народу, порівняно з іншими кандидатами у Президенти. Такий меседж хочуть донести представники команди Гриценка усвідомленим українцям, які заслуговують на мир та чесність у країні.

*Агітаційні матеріали

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин на автівці зніс агітаційний намет.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x