НовиниЧеркащинаЗабудови набережної не буде? Черкаські депутати підтримали петицію та...

Забудови набережної не буде? Черкаські депутати підтримали петицію та скасували накази департаменту (ФОТО)

-

- Advertisment -

Міські обранці на сесії 10 серпня більшістю проголосували за петицію містян проти забудови набережної річки Дніпро у Черкасах, передає кореспондент vikka.ua.

Нагадаємо, відповідну петицію подали на сайті мерії та підписали понад 250 черкащан. До проекту рішення про розгляд документа департамент архітектури та містобудування долучив пояснювальну записку з пропозицією не підтримувати відповідну петицію.

Врешті депутати міськради ухвалили розгляд петиції проти забудови набережної: 26 голосів "за", 1 – "проти".

Крім того, депутати розглянули питання щодо скасування наказів департаменту архітектури про надання містобудівних умов забудовнику ПП "Будгарант".

Директор департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради Володимир Шабанов зауважив, що міська рада має право скасовувати накази структур мерії. Тим часом директор департаменту архітектури Артур Савін зауважив, що рішення про багатоповерхову забудову приймали, виходячи з рекомендацій архітектурної ради.

Після обговорення депутати перейшли до голосування та 22 голосами скасували накази департаменту на забудову. "За" голосували депутати фракцій "Вільних демократів", "Свободи", "Блоку Петра Порошенка", радикали і позафракційні. 5 обранців утрималися – міський голова Анатолій Бондаренко та "батьківщинівці".

Зазначимо, що у сесійній залі перебували молоді люди з плакатами в підтримку забудови набережної. Мовляв, місту потрібне сучасне житло і європейський вигляд міста. Після того, як депутати скасували містобудівні умови, молодики залишили залу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, будівництво спортивної школи у Черкасах "заморозили".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На війні загинув старший сержант із Драбівщини

На війні під час виконання бойового завдання загинув старший сержант Віталій Герольд. Про це повідомила голова Драбівської громади Світлана...

На Черкащині фінішує посівна: що сіють аграрії у цьому році? (ВІДЕО)

На Черкащині фінішує посівна кампанія. Цьогоріч на Черкащині заплановано посіяти 443 тис. га ярих зернових і зернобобових культур. Інформує...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x