НовиниЧеркащинаЗабудову в Дахнівці під Черкасами зупинили: накладено арешт на...

Забудову в Дахнівці під Черкасами зупинили: накладено арешт на ділянку

-

- Advertisment -

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд зупинення скандального будівництва на березі Дніпра поблизу Черкас. Також на земельну ділянку накладений арешт. Про це повідомляє пресслужба прокуратури в Черкаській області.

Як писав сайт vikka.ua, будівництво на березі Дніпра розпочалося кілька днів тому. На пляжі біля захисної дамби з’явилася вантажна техніка та група робітників. Вони почали бетонувати і зводити захисну дамбу. Місцеві жителі занепокоїлися. Адже відтепер буде закритий доступ до води, а саме будівництво зводиться ніби на землях Водного фонду.

Більше трьох років триває судова тяганина. Перший суд власники кооперативу «Дачний – 2016» програли, а апеляційну інстанцію – виграли.  Прокуратура звернулася до Касаційного господарського суду Верховного суду України. Засідання призначене на 27 березня.  

Проте за клопотанням прокурора в межах  відповідного кримінального провадження  суд наклав арешт на земельну ділянку та заборонив проводити будівельні чи пов’язані із будівництвом роботи.

Хто стоїть за обслуговуючим  кооперативом «Дачний 2016»?

Обслуговуючий кооператив «Дайчний 2016» був створений у січні 2016 року. Статутний капітал, згідно YouControl, 30 грн. Керівник – Олександр Путря.
Співзасновниками є три людини: Олександр Путря, Олена Щербачова та Володимир Бурячинський. Останній у минулому був депутатом Черкаської міської ради. Фірми, які потрапляють в орбіту його впливу, неодноразово вигравали тендери в Черкасах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Слюсар Світлана
Слюсар Світлана
1 місяць тому

Надовго?!

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x