НовиниКриміналЗа зроблене зауваження черкаському журналісту розбили обличчя

За зроблене зауваження черкаському журналісту розбили обличчя

-

- Advertisment -

Кілька днів тому у центрі Черкас невідомий напав на журналіста телекомпанії «Антена» Віталія Гребінця. Журналіст зробив зауваження чоловіку, який грубив дівчині. У відповідь Віталій отримав порцію стусанів. Нападник розбив йому обличчя. Журналіст отримав забій м’яких тканин лівої ноги, струс мозку та перелом кісток черепа. Про це повідомив сам Гребінець на своїй сторінці у Фейсбук.

За словами Віталія, патрульна поліція відреагувала лише через кілька годин після того, як головний редактор видання зателефонував на 102.

«Уже близько 15:40 до мене зателефонував поліцейський і запитав, чи потрібна мені допомога. Я відповів, що нехай вони хоча б приїхали, щоб я зміг написати заяву. Поліція приїхала хвилин через 15», – розповів Віталій.

побили журналіста

У коментарі vikka.ua речниця Патрульної поліції Ольга Пінчук відповіла, що першочергово інспектори отримали виклик о 15.03 год. та прибули на місце події. Поліцейські відібрали заяву та передали її на розгляд до Черкаського районного управління поліції.

На цьому «пригоди» Віталія Гребінця не закінчилися. За його словами, у приймальному відділенні Третьої міської лікарні, куди його направили поліцейські провести обстеження, йому спершу відмовили.

«Коли я прийшов і повідомив, що на мене напали, дівчата у приймальному відділенні почали грубити мені і відмовляли приймати, посилаючись на те, що “ми побої не знімаємо”. Після тривалої розмови і вимоги написати письмову відмову, вони направили мене до травматолога. І уже лікар мені розповів, що результати обстеження вони самі надсилають до поліції», – розповів журналіст.

Допоки поліцейські шукали нападника, його знайшли журналісти телекомпанії самостійно. Ним виявився місцевий житель Олег Волошин. Інформація про нападника була передана правоохоронцям.

Як повідомляв сайт vikka.ua, агресивні охоронці застосували силу проти черкаського журналіста

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x