додому Новини Черкащина За зловживання повноваженнями уманська держслужбовиця сяде на лаву підсудних

За зловживання повноваженнями уманська держслужбовиця сяде на лаву підсудних

0

30 січня 2019 року Уманська місцева прокуратура скерувала до міськрайонного суду обвинувальний акт відносно державного реєстратора за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 365-2 Кримінального кодексу України. Про це інформує прес-служба прокуратури.

42-річна жінка, обіймаючи посаду державного реєстратора відділу з питань державної реєстрації однієї із сільських рад Уманського району, зловживаючи повноваженнями та всупереч норм чинного законодавства України вчинила дії з реєстрації прав власності, здійснивши державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно на земельну ділянку сільськогосподарського призначення за іншою фізичною особою загальною площею 16 га вартістю майже 65 млн. грн.

4 грудня 2018 року жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Наразі прокуратурою вживаються заходи для забезпечення розгляду справи в суді в розумні строки.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 365-2 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляв сайт vikka.ua, прокуратурі не вдалось відсудити гектари "царського села" під Черкасами.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version