додому Новини Черкащина За вихідні водойми Черкащини забрали життя чотирьох осіб

За вихідні водойми Черкащини забрали життя чотирьох осіб

0

Водойми Черкащини у вхідні, що минають, забрали життя чотирьох областян. Ще один чоловік потрапив до лікарні з важкою травмою, отриманою на воді.

Про трагедії повідомляє пресслужба черкаської екстренки. Медики закликають жителів та гостей області бути відповідальними на воді.

Учора, 5 липня, трагедія сталася в селі Сагунівка Черкаського району. Там небайдужі дістали з води 45-річного чоловіка. Медики проводили серцево-легеневу реанімацію. Але повернути чоловіка до життя їм, на превеликий жаль, не вдалося.

Ще один випадок з летальним результатом стався учора на водоймі у селі Чехівка Чорнобаївського району. Там по приїзду бригаді медиків довелось констатувати смерть 39-річного чоловіка, якого довго шукали під водою.

Трагедія сталася учора й в селі Таганча Канівського району. Там 27-річний чоловік після пірнання отримав перелом шийного відділу хребта. Його у важкому стані медики доправили до Канівської ЦРЛ.

Сьогодні ж до непоправних наслідків призвело купання на ставку двох сімей поблизу села Тимошівка, що у Маньківському районі. Там дві жінки з двома дітьми попливли на середину ставка на матраці, але той перевернувся. Жінки намагалися врятувати діток. Їм на допомогу кинулися з берега чоловіки. Діти залишились живі. Але порятунок обійшовся ціною життя обох жінок 37-ми та 40-ка років.

Найгірше, наголошують медики, що більшість трагічних випадків трапляється через елементарне недотримання правил безпечної поведінки на воді. А бригади екстренки, вкладаючи в порятунок всі сили, не завжди можуть допомогти.

Як повідомляв сайт vikka.ua, після дощу Черкаси знову перетворились на "Венецію".

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version