НовиниЧеркащинаЗа вихідні водні патрульні на Черкащині конфіскували у браконьєрів...

За вихідні водні патрульні на Черкащині конфіскували у браконьєрів 90 кілограмів риби (ФОТО)

-

- Advertisment -

На вихідних 29 та 30 вересня екоінспектори викрили двадцять сім порушень природоохоронного законодавства. Загальна сума збитків, завданих рибному господарству України склала 21012 грн, інформує прес-служба Черкаського рибоохоронного патруля.

У правопорушників конфісковано 90 кг водних біоресурсів та 18 заборонених знарядь лову.

Для прикладу, 29 вересня о 4:40 державними інспекторами Управління Державного агентства рибного господарства у Черкаській області під час патрулювання на Кременчуцькому водосховищі в межах села Червона Слобода Черкаського району було виявлено та затримано правопорушника, який займався незаконним виловом водних біоресурсів з гумового човна за допомогою двох мисинових сіток та виловив рибу таких видів: в’язь – 3 шт., судак – 14 шт., окунь – 4 шт., плоскирка – 34 шт., карась – 10 шт., плітка – 26 шт., загальною вагою 20 кг.

При розрахунку за незаконне добування водних біоресурсів, який здійснювався відповідно до постанови КМУ від 21.11.2011 р. №1209 "Про затвердження такс для обчислення розміру відшкодування шкоди внаслідок незаконного добування або знищення цінних видів водних біоресурсів" було встановлено, що збитки, нанесені рибному господарству України, складають 11152 грн. 00 коп.

На місце скоєння правопорушення було викликано працівників поліції для проведення слідчих дій. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, браконьєри у Смілі наловили риби на понад 17 тисяч гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x